Gündem İkizler Memo - Can 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.02.2019 - 09:41 | Son Güncellenme:

İkizler Memo - Can 13. son bölümüyle ekranlarda olurken, seyircilere yine heyecan yüklü dakikalar yaşattı. Çığ düşmesi üzerine herkesin kaybolan ikizleri aramaya koyulduğu 13. bölümü izleyiciler büyük bir merakla takip ederken herkes yeni bölümü şimdiden merakla beklemeye başladı. Peki İkizler Memo - Can 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cumartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İkizler Memo - Can'ın 13. yeni bölümünde heyecan yine doruktaydı. İkizler Memo - Can 13. yeni bölümü Kanal D ekranlarında yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Herkes 14. yeni bölümü merak ederken İkizler Memo - Can 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızdan izleyebilrsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaren’in oyuncu olacağını bütün mahalle duymuştur. Mahmut bu durumdan endişelenir ve Osman’a Yarenle evlenmeleri için baskı yapar. Osman eline geçirdiği bu kozu iyi değerlendirir ve Mahmut’u peşinden koşturur. Osman’ın bir şartı vardır. Mahmut ve Yaren’in kendisini istemeye gelmelerini ister.

İkizler, anne ve babalarıyla Kartepe’ye tatile giderler. Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı sırada çığ düşer. Çocuklar karda kaybolur. Herkes elbirliği ile İkizler’i aramaya başlar. Bunu duyan Osman İstanbul’dan kamyonetine atladığı gibi Kartepe’nin yolunu tutar.

İKİZLER MEMO - CAN 13. BÖLÜM FRAGMAN