Gündem İkizler Memo - Can 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.03.2019 - 08:14 | Son Güncellenme:

İkizler Memo - Can yeni bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Melek'in erkek arkadaşı ile yakınlaşması Onur'u kıskançlık krizine soktu ve ortalık karıştı. Peki İkizler Memo - Can 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin keyifle izlenen dizisi İkizler Memo - Can 15. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümünde yine ortalık çok karıştı. Sevilen dizi İkizler Memo - Can 16. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

İKİZLER 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melek'in erkek bir arkadaşıyla buluşacağını duyan Onur, durumdan rahatsız olur. Hatta Memo'yu annesinin yanına gitmesi için görevlendirir. Melek'i kıskanan Onur gizliden takibe başlar. Gördükleri onu hiç mutlu etmeyecektir.

Memo ise gene yaramazlık peşindedir. Mahallede görevli memurun bir şekilde açığını yakalayan Memo, durumu kendi yararına kullanır. Memo'nun istekleriyle baş edemeyen adam çareyi istifa etmekte bulur.

İKİZLER MEMO - CAN 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yaren'in ünlü olmasını kıskanan Osman, bu kez kendisi reklam yıldızı oluyor. Yaren ise bu duruma sessiz kalamıyor ve Osman'ın reklam çekimlerinin yapıldığı seti basıyor. Osman'ın etrafını saran kadınları gören Yaren çılgına dönüyor.

Haberin Devamı

Memo ve Can kaybolan koyunu bulup eve getirirler ve Altan için kötü planlar peşine düşerler. Altan'a Matmazel'in bir adamla buluşacağını söyleyen ikiz kardeşler işleri iyice karıştırır. Dedektif kılığına girerek Matmazel'i takip eden Altan, bir adamla buluştuğunu görünce adeta yıkılır. Ömer ise evin ortasında bağlı olan koyunu görünce şaşkına döner.

İKİZLER MEMO - CAN 15. BÖLÜM FRAGMANI