Gündem İletişimcilerin festival coşkusu

İletişimcilerin festival coşkusu

02.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen İletişim Festivali “COMMFest’18”de iletişim dünyası her yönüyle ele alındı.

İletişimcilerin festival coşkusu

Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Gülşah Aydın koordinatörlüğünde öğrenciler tarafından düzenlenen festival, iki gün boyunca, açık hava etkinliği olarak gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

İletişim sektörünün önde gelen isimleri ve markalarının öğrencilerle buluştuğu festivalin ilk günü Yeditepe Üniversitesi mezunlarından Fox TV Proje Koordinatörü Merve Aycan, iş hayatına dair tecrübelerini paylaştı, fotoğraf sanatçısı Mustafa Seven, sokak fotoğrafçılığı üzerine konuşma yaptı. Yine üniversite mezunlarından Elli5 Etkinlik Ajansı Kurucusu Fatih Türe’nin öğrencilerle deneyimlerini paylaştığı festivalde, McCann Dijital Creative Group Başkanı Cemil Haşimi ve McCann Reklam Yazarı Reha Üçöz, öğrencilerle iş hayatının püf noktalarıyla ilgili bir sohbet gerçekleştirdi.

Festivalin ikinci günü ise Dijital Reklam Geliştirme Uzmanı Mehmet Aydoğan, konuşmasında özel hayat ile iş hayatının birbirine karıştırılmaması gerektiğini vurguladı. Habertürk Program Sunucusu Didem Arslan Yılmaz da, mesleki deneyimlerini paylaştı. Etkinlikte konuşan YouTuber’lar İrem Akdemir ve Simla Canpolat ise Instagram ve Youtube’a hobi olarak başladıkları ve sonradan kazanç sağladıkları kariyer serüvenlerini anlattılar.

Haberin Devamı

C Blok müzik grubunun sahne aldığı etkinlikte, Demence Precoce tarafından müzik performansı sergilendi, Derin Marl yeni şarkısını ilk kez öğrenciler için seslendirdi ve Fermuar müzik grubu da Türkçe rock konseri verdi.