Gündem İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'na gece kulübünde saldırı! ‘Şoke eden sözler: Saçın yerde

İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'na gece kulübünde saldırı! ‘Şoke eden sözler: Saçın yerde

23.01.2024 - 10:06 | Son Güncellenme:

İş insanı Yasemin Sadıkoğlu, İstanbul Etiler'de bir gece kulübünde tanımadığı bir kadının saldırısına uğradı.

İstanbul Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darbedildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sadıkoğlu'nu darbeden şüpheliler gözaltına alındı. 

Haberin Devamı

 Olay, 20 Ocak günü saat 00.30 sıralarında Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir gece kulübünde meydana geldi. Gece kulübüne gelen İş insanı Yasemin Sadıkoğlu, kimliği belirsiz bir kadının saldırısına uğradı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saldırıda saçları kopan Sadıkoğlu, polis merkezine giderek saldırıyı gerçekleştiren kadından ve mekanın yöneticilerinden şikayetçi oldu. Darp olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılırken, Sadıkoğlu'nun darp edildiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İş insanı Yasemin Sadıkoğluna gece kulübünde saldırı ‘Şoke eden sözler: Saçın yerde


TANIMADIĞI BİRİSİ SAÇLARINI ÇEKTİ

Yasemin Sadıkoğlu emniyetteki ifadesinde, eğlence mekanında lavaboya giden arkadaşını beklediği esnada daha önce tanımadığı bir kadının arkadan saçlarını çekerek saldırdığını, daha sonra mekanda bulunanların şahsı uzaklaştırdıklarını ancak iş yeri yetkilisi A.Y.K.'nın da kendisini dışarı çıkardığını söyledi.

Haberin Devamı

'SAÇIN YERDE' SÖZLERİ ŞOKE ETTİ

Yasemin Sadıkoğlu olaylı geceyi şöyle anlattı:

Arkadaşım yanımda oturuyordu. Bana ‘Yerimi tutar mısın, tuvalete gideceğim. Burada yerleri hemen kaparlar’ dedi. Ben de o gidince yerini tuttum. Sonra bir anda alttan alttan itilmeye başladım. Bir süre sonra bu itişme büyüdü. Saçımın çekilmesiyle neye uğradığımı şaşırdım. Arkamdakiler ‘Saçın yerde’ deyince şoke oldum.

POLİS ÇAĞIRMAMI TEHDİT OLARAK ALGILADILAR

Darp edildiği sırada işletme yetkililerinin güvenliği sağlamadığını ileri süren Yasemin Sadıkoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Olaydan sonra mekân yetkilileri geldi. ‘O kadını bulun’ dedim. Kadının mekândan çıkarıldığını söylediler. Resmen kadını kaçırdılar. ‘Polis çağıracağım, şikâyetçiyim’ dediğimde mekân yetkilisi ‘Bizi tehdit edemezsiniz, polislik bir durum yok, o kadın her gün burada’ diye yanıt verdi. Ben bir şey yapmamışım, darp edilmişim ama onlar bu olayda polis çağırmayı tehdit olarak algıladılar. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Maddi, manevi tazminat davası açacağım. Darp raporlarımla şikâyetçi oldum.”

İş insanı Yasemin Sadıkoğluna gece kulübünde saldırı ‘Şoke eden sözler: Saçın yerde

"İLK KEZ ACI VE TATSIZ BİR OLAY YAŞADIM"

Yasemin Sadıkoğlu “Hayatımda ilk kez acı ve tatsız bir olay yaşadım. Daha önce bu kadar profesyonel bir şeyle karşılaşmamıştım” diye konuştu.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ, GÖZALTINA ALINDI

Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri olayı gerçekleştiren N.K. (30) ve D.K. (34) isimli kadınlar ile mekanın yöneticisi A.Y.K.'yı gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Yazarlar