Gündem İstanbul'da feci kaza! Kaldırımda yürüyen kadını ezdi, kemiğini parçaladı sonra da kaçtı

İstanbul'da feci kaza! Kaldırımda yürüyen kadını ezdi, kemiğini parçaladı sonra da kaçtı

03.01.2023 - 13:08 | Son Güncellenme:

28 yaşındaki Melek Nur Anıl, iş çıkışı evine giderken motosikletin çarpmasıyla yaralandı. Taksiye çarpmamak için manevra yapan motosikletli sürücü kaldırımdaki genç kadını ezdi.

Olay Bağcılar'da Maslak Caddesi'nde dün akşam saat 18.20 sıralarında meydana geldi. Taksiye çarpmamak için kaldırımdaki yayayı ezen ve ayağından yaralayan motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarak hızla bölgeden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Yaralı halde acı çeken Anıl'a ilk müdahaleyi yoldan geçen hemşireler yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadın yaklaşık 8 saatlik bir ameliyat geçirdi. Anıl'ın femur kemiğinin parçalandığı tespit edildi.

"İNDİ, BANA BAKTI VE KAÇTI"

Ameliyatın ardından yaşadığı şoku anlatan Melek Nur Anıl, "Bağcılar'da direklerin orada, balıkçıların yanında meydana giden dolmuşları beklerken yukarıdan motosiklet taksiyi sollamaya çalıştı. Taksiyle sürtüşünce ona çarpmamak için köşede bekliyordum ben, bana çarptı. İndi ve bana baktı. Biraz bağırdı sonra da motosiklete binip direkt gitti. Çok hızlı geliyordu. O telaşla sanırım gaza da bastı. Çünkü kötü bir hızla geldi bana doğru. İndi, bana baktı ve kaçtı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Olay sonrası kaçan motosiklet sürücüsü her yerde aranırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbulda feci kaza Kaldırımda yürüyen kadını ezdi, kemiğini parçaladı sonra da kaçtı

"GÜRÜLTÜYLE DIŞARI ÇIKTIK"

Görgü Sabri Işık, "Ben burada esnafım bir gürültüyle dışarı çıktık. Kadın kaldırımdan giderken vurduğunu gördük. Motosikleti acele bir şekilde geri çıkartıp binip kaçtı. Vurup kaçmak niye, bu insanın hayatı bu kadar ucuz mu? Vurup kaçağına o kadına yardım etsen hastaneye götürsen. Belki ölecekti orada, neden kaçıyorsun? Kaçınca bu suçtan kurtulacak mı?" dedi.

"PEŞİNDEN ISLIK ÇALDILAR AMA DURMADI"

Esnaf Derviş Yağcı, "Ben içeride çalışıyordum bir ses duydum kadın baya çığlık atıyordu. Çıkıp baktığımızda kadın kaldırımda yatıyordu, bacağı kanıyordu. Motosiklet sürücüsünün kaçtığını gördüm. Peşinden ıslık çaldılar ama durmadı gitti. İnşallah yakalanır." ifadesini kullandı. (Vedat BAYRAKTAR/DHA)