Gündem İstanbul'da hava durumu

İstanbul'da hava durumu

26.09.2014 - 10:59 | Son Güncellenme:

Meteorolojiden gelen son bilgilere göre Cuma akşamından itibaren hafta sonu hava sıcaklıkları düşecek. İstanbul için yağış beklentisi var. Uzmanlar yağmur ve düşük hava sıcaklığı konusunda uyarıda bulundu. Hafta sonu İstanbul'da hava sıcaklıkları kaç derece olacak ve hangi bölgeler yağış altında olacak ayrıntıları haberimizde.

İstanbulda hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre: Trabzon'un doğusu, Rize ve Hopa çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinden başlarak zamanla batı bölgelerimizde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; Akşam saatlerinden sonra İzmir ile Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçeleri, gece saatlerinde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ülkemizin güneyinde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı çevreleri, akşam saatlerinden itibaren il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23 derece.

Parçalı zamanla çok bulutlu, Batı kesimlerinden başlamak üzere Bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.
RÜZGAR: Doğu ve kuzeydoğudan orta, öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (30-50 km/sa), gece saatlerinden itibaren fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.