Gündem İstanbul'da rüzgar ve yağmur zor anlar yaşattı

İstanbul'da rüzgar ve yağmur zor anlar yaşattı

12.01.2022 - 09:39 | Son Güncellenme:

Dün gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren yağmur ve rüzgar zor anlar yaşattı. Taksim Meydanı’nda sert esen rüzgar nedeniyle birçok kişinin şemsiyesi ters döndü.

İstanbulda rüzgar ve yağmur zor anlar yaşattı

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkisini sürdüren soğuk ve yağışlı hava sabah işe gitmek için dışarı çıkanlara zor anlar yaşattı. Evlerinden çıkanlar, soğuk ve yağışlı hava ile karşılaştı. Sert esen rüzgar nedeniyle Taksim Meydanı’nda şemsiyeler ters döndü. Ters dönen ve kırılan şemsiyeleri temizlik görevlileri topladı.

Haberin Devamı

İstanbulda rüzgar ve yağmur zor anlar yaşattı

KADIKÖY'DE AĞAÇ VE AYDINLATMA DİREĞİ DEVRİLDİ

Olay sabah saatlerinde 19 Mayıs Mahallesi Güneşli sokakta meydana geldi. Etkili rüzgar nedeniyle sokakta yan yana olan ağaç ve aydınlatma direği yola devrildi. Devrilen ağaç ve direk nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve elektrik ekipleri sevk edildi. Ekipler önce elektriği kesti. İtfaiye ekipleri motorlu testere ile ağacı kesti. Direk ve ağacın kaldırılmasının ardından sokak tekrar trafiğe açıldı.

İstanbulda rüzgar ve yağmur zor anlar yaşattı


Çalışmalar devam ederken, yolun karşısına geçmek isteyenler binaların bahçelerini kullandı. Halil Yılmaz, "Rüzgardan, fırtınadan devrilmiş. Allah'tan o sırada vatandaş ya da araba geçmiyormuş. Ağaç ile direk yan yanaydı. İkisi de devrildi." diye konuştu.