Gündem İstanbul'da vahşet

İstanbul'da vahşet

05.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İstanbul Beyoğlu’nda gece kulübü işleten Burhan Işık ile kız arkadaşı Damla B. sabaha karşı araçlarının bulunduğu otoparka yürürken kavga ettiler.

İstanbulda vahşet

Işık’ın kız arkadaşını tokatladığı kavgada, sokaktan geçen Emrah Çakmak (29) Burhan Işık’a müdahale edip genç kızı rahat bırakmasını istedi. Emrah Çakmak’ın müdahalesine yumrukla karşılık veren Işık’la Çakmak arasında arbede yaşandı. Işık’tan yana tavır alan Damla B. de “O benim erkek arkadaşım, sana ne oluyor?” diyerek Çakmak’a vurmaya başladı. İki erkek boğuşurken, Damla B. Işık’ın iki arkadaşını olay yerine çağırdı.

Haberin Devamı

Tornavida, taş...

Kısa sürede olay yerine gelen Işık’ın iki arkadaşı, kaçmaya çalışan Emrah Çakmak’a tornavida ve kaldırım taşlarıyla saldırdı. Kafasına kaldırım taşıyla vurulan, vücuduna 7 kez tornavida saplanan Emrah Çakmak öldü. Polis, kamera görüntülerini inceleyerek, kavgayı çıkartan Burhan Işık ile kız arkadaşı Damla B. ve tornovida kullanan Ercümet Ş. (41) ile 30 kiloluk kaldırım taşıyla Çakmak’ın kafasına vuran Tayfur Ş.’yi (30) yakaladı. Çeşitli suçlardan kayıtları bulunan 3 erkek ile Damla B. tutuklandı.