Gündem İstanbul'da yarın okullar tatil mi? İstanbul'da 13 Ocak Perşembe kar tatili var mı?

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? İstanbul'da 13 Ocak Perşembe kar tatili var mı?

12.01.2022 - 15:41 | Son Güncellenme:

Hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından soğuk ve kar yağışlı hava uyarısının ardından beklenen yağışlar dün akşam saatlerinde başladı. Bu akşam saatlerinde bazı bölgelerde kar yağışına dönmesi beklenen İstanbul'da öğrenciler yarın okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil edilecek mi?

İstanbulda yarın okullar tatil mi İstanbulda 13 Ocak Perşembe kar tatili var mı

İstanbul'da yarın okullar tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Meteoroloji tarafından günlerdir soğuk ve yağışlı havanın Salı akşam saatlerinde başlayacağı ve Çarşamba günü İstanbul'da bazı bölgelerde yağışların kar yağışına dönebileceği haberlerinin ardından gözler İstanbul Valiliği tarafından yapılacak olan kar tatili açıklamasına çevrildi. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil edilecek mi?

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA 13 OCAK (YARIN) OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da 13 Ocak yarın okullar tatil mi sorusu henüz yanıt bulmadı. İstanbul Valiliği'nden konu ile ilgili bir resmi açıklama gelmedi.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan poyraz ve sağanak yağışın ilerleyen saatlerde yüksek kesimlerde yerini karla karışık yağmur ve kar yağışına çevirmesi bekleniyor. İstanbul'un birçok ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde çatı uçması hadiseleri yaşandı.