Gündem İstanbullu Gelin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

03.01.2018 - 10:43 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyiciler tarafından fragman arayışı devam ediyor. STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak merak ediliyor. Peki İstanbullu Gelin yeni fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin şaşırtan sahnelerle yayınlanmaya devam ediyor. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 32. yeni bölümü izleyici tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Fakat İstanbullu Gelin 32. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.