Gündem İstanbullu Gelin son bölüm sonrası 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin son bölüm sonrası 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

07.04.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

Star TV'nin yeni başlamasına rağmen ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin 6. bölümüyle dün akşam yayınlandı. İstanbullu Gelin dizisinde Adem Sezgin'in Boran Konağına gelmiş olması soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Boran Konağına kadar gelip kendini tanıtan ve sofrasına oturan Adem Sezgin, Faruk için sıradan bir rakipten çok daha fazlasıdır. İstanbullu Gelin'in 7. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İstanbullu Gelin son bölüm sonrası 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümde konağa kadar gelip kendini tanıtan Adem Sezgin, Faruk'un artık sofrasındadır. Sıradan bir rakip olmaktan çıkan Adem Sezgin aklında yatan plan nedir? Faruk ve Adem arasında esen soğuk rüzgardan bütün konak nasiplenir. Öte yandan davatsiz gelen misafir Süreyya ve Faruk aşkının tekrar güçlendiği bir dönemde bütün geleceklerini etkileyecektir.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN 7. BÖLÜM FRAGMANI



İSTANBULLU GELİN 6. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Faruk ve Süreyya aşkında yeni kriz!

Adem Sezgin, Boran Konağına girmiş kendini taktim etmiştir. Faruk’un her yerden soruşturduğu rakibi sofrasındadır. Yeni komşuları olarak karşısına çıkan Adem’in, rakip firma sahibinden çok daha fazlası olduğunu anlayan Faruk öfkesine hakim olmakta zorlanır. Yemek masasında Adem ile Faruk arasında yaşanan soğuk savaştan tüm konak nasibini alır.

Faruk’un, asıl bilmediği ise Esma Hanım’ın aralarına girdiği eski aşkı Begüm’ün Bursa’ya dönmüş olmasıdır. Süreyya ve Faruk arasında aşkın tekrar güçlendiği bir dönemde, gelen bu misafir bütün geleceklerini etkileyecektir. Esma Sultan ise Kıymet’ten duyduklarıyla bütün oklarını İpek’e çevirir. Konağın kıymetli gelini İpek, Esma Sultan’ın onun için hazırladığı büyük sürprizle, hayatının dönüm noktasını yaşar…

Haberin Devamı

Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en mutlu günü ise beklenmedik bir gelişme ile kabusa dönüşür.