Gündem İşte Benim Stilim 26 Şubat gecesi kim elendi?

İşte Benim Stilim 26 Şubat gecesi kim elendi?

29.02.2016 - 13:06 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi sorusu cevap buldu. İşte Benim Stilim 26 Şubat gecesi yarışmaya veda eden isim ortaya çıktı. Gecenin sonunda yarışmaya ve hayallerine veda eden yarışmacı Melike Çamlıoğlu oldu.

İşte Benim Stilim 26 Şubat gecesi kim elendi

İşte Benim Stilim 26 Şubat eleme gecesi bu hafta kim elendi sorusunun belli oldu. İşte Benim Stilim müthiş bir gala gecesinı daha geride bıraktı. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olan İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nde bu hafta konsept kostüm partisi oldu. Fatih Ürek'in de şarkılarıyla renk kattığı gecede yarışmacılar elenmemek için yarıştı.

Haberin Devamı

Konsept Kostüm Partisi

Haftanın konsepti kostüm partisiydi. Tüm yarışmacılar elenmemek için birbirinden ilginç ve etkileyici kostümler seçti. Vuran Şahmaran kıyafetiyle, Yağmur Taktaş Robot Düğünüyle, Tuğba İldiz Rio Karnavalı Dansçısı kıyafetiyle gecenin dikkat çeken isimleri oldular. Gecenin sonunda Yeşim Aydın ve Selay Topçuoğlu 50 tam puan alarak en başarılı isimler oldular. İkiliyi 1 puan farkla Yağmur Taktaş takip etti. Günün en düşük puan alan ismi ise Melike Çamlıoğlu oldu. Melike'yi Esin ve Bahar takip etti.

Haftanın elenen ismi ise Melike Çamlıoğlu oldu.

Eleme Potası 3'lüsü

Günün en düşük puan alan isimleri Melike Çamlıoğlu ve Esin Çepni jüri karşısına geçen ilk iki isim oldu. Yarışmacılar da Bahar Candan ismi üzerinde durunca jüri karşısına çıkan diğer isim Bahar olmuş oldu.

Haberin Devamı

Melike Veda Etti

Jüri karşısına geçen yarışmacılar içinden Melike Çamlıoğlu daha yetersiz bulunarak İşte Benim Stilim 6. sezonuna veda eden isim oldu.