Gündem İşte Benim Stilim All Star'da neler oluyor? - İzle

İşte Benim Stilim All Star'da neler oluyor? - İzle

16.12.2015 - 09:20 | Son Güncellenme:

TV 8'in heyecan dolu moda programı İşte Benim Stilim All Star'da yarışmacılar performanslarını ve şovlarını sergilemeye devam ediyor. Dün akşam ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star'da günün en şık ve en rüküş yarışmacıları seçildi. Ezgi Ünal ise ağır eleştiriler karşısında gözyaşlarını tutamadı. Peki İşte Benim Stilim All Star'da başka neler oldu? İşte o detaylar...

İşte Benim Stilim All Starda neler oluyor - İzle

TV8 ekranların büyük beğeniyle izlenen yarışma programı İşte Benim Stilim All Star’da artık sona yaklaşıldı. Her geçen gün daha da zorlanan yarışmacılar en güzel kombinleriyle jüriyi şaşırtmaya çalışıyor.

Bu hafta kurallarda değişiklikler var. Eleme potasına üç kişi çıkarken yarışmacılar üç kişiden birini elemeden kurtarıyordu. Oysa bu hafta elemeye dört yarışmacı çıkacak ve bu kez yarışmacılar elemeden kurtaramayacak. Elemeye çıkan dört yarışmacı “İkonlar” konseptini yapacak ve doğrudan jürinin karşısına çıkacak. Bu dört yarışmacıdan ikisi jüri tarafından elenerek hayallerine veda edecek.

Diğer yarışmacılar artık final için mücadele edecek. Bu haftanın konsepti ise “Roman Gecesi”. Yarışmacılar 10 bin TL için konsept doğrultusunda hünerlerini sergileyecek.

İşte Benim Stilim All Star 15 Aralık 2015 Salı günü yayınlanan 92. bölümünde neler yaşandı? Hangi yarışmacı kombiniyle nasıl yorumlar aldı? Hangi yarışmacı jüriden kaç puan aldı? Günün en şık ve en rüküş yarışmacıları kimler oldu? Ezgi Ünal neden gözyaşlarına boğuldu? Ayşenur Balcı, Nihal Candan ve Çiğdem Çelk'e neden ateş püskürdü? Çiğdem Çelik, Ayşegül Doğan'ın neden kendi kombinlerini kopyaladığını iddia etti? Yarışmacılar Çiğdem Çelik'e neden cephe aldı? Nihal Candan, Çiğdem Çelik'i neyle suçladı? Nihal Candan ile Özden Cerrahoğlu'nun arkadaşlıkları bozuluyor mu? Gün sonunda jüriden en düşük puanı alıp eleme potasına giren yarışmacı kim oldu? Üzgün surat rozetini kim aldı? Bunların hepsini ve daha fazlasını bu bölümümüzde izleyebilirsiniz. İyi Seyirler...

İşte Benim Stilim All Star 92. Bölüm Tek Parça



İşte Benim Stilim hafta içi her gün 15.30'da, Cuma geceleri ise 20.45'te eleme gecesiyle TV8'de!

NUR YERLİTAŞ YENİ DÖNEMDE YOK

İşte Benim Stilim yarışma programının en popüler jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın yeni dönemde olmayacağı açıklandı. Yapım şirketi, Nur Yerlitaş'ıbir süre tatile gönderdiklerini açıkladı. Ancak Nur Yerlitaş cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Televizyon kulislerinde bu ayrılığın perde arkasına dair iddialar ise ilginç. Nur Yerlitaş'ın yeni dönemde ünlülerin yarışacağı programda jüri üyeliği yapmak için teklif edilen ücreti beğenmediği ifade ediliyor.

Ancak ayrılığın asıl olarak yapımcı şirketin, Nur Yerlitaş'ın oynadığı reklamlardan yüzde 20 pay istemesi olduğu da iddialar arasında. Bu teklifi Nur Yerlitaş'ın kabul etmediği, bu nedenle ayrıldığı belirtiliyor.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

ALL STAR YARIŞMACILARI: Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Ünal, Ayşegül Doğan, Nihal Candan, Özden Cerrahoğlu, Ezgi Baylar, Aycan-Nurcan Şencan (İkizler), Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Sara Ayşem Koçoğlu, Nazlı Hamarat, Melek Balkan, Tuğçe Ergişi, Gizem Güleri Maria Surina, Nazlı Sultan Kayaaslan, Didem Ezgi Akın, Zeynep Öztürk, Gülay Hançer, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova