Gündem İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

04.06.2015 - 14:52 | Son Güncellenme:

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen moda programı İşte Benim Stilim bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Öykü Serter’in sunduğu İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek? merak edilirken yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile heyecan doruğa çıktı. İşte Benim Stilim" 12 Haziran'da "sezon finali" yapıp, tatile girecek.

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

TV 8'de büyük ilgiyle takip edilen İşte Benim Stilim yarın akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Bu hafta iki konsept sergileyecek olan yarışmacıların konseptleri; arabesk ve sosyal sorumluluk projeleri… Heyecanlı dakikaların yaşanacağı İşte Benim Stilim’de bu hafta; jüri nasıl yorumlar yapacak? Hangi yarışmacı elenecek?

Haberin Devamı

Hakan Altun’un’ın konuk jüri olduğu, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le İşte Benim Stilim bu hafta yine gündeme bomba gibi girecek. Ivana Sert’in muhteşem dans gösterisi ile başlayacak olan İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde Hakan Altun, şarkılar söyleyecek, haftanın konseptine uygun giyinen yarışmacılara yorumlar yapacak.

İşte Benim Stilim yeni bölümüyle 5 Haziran Cuma akşamı 22.45'te TV8'de!

İŞTE BENİM STİLİM 127. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!



Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu'nun kaleminden...

TV8, üç aydır prime time’da açık ara birinci... TV8’in, aylık ortalama share’ini (izlenme payı) birer puan artırarak birinci olmasının en büyük sebebi elbette ki “Survivor All Star”... Alice’yi takip edenler bilir; bugüne kadarki yarışmacıların “en iyileri”yle bir “Survivor” fikrini ilk kez ortaya atan benim. O yazım üzerine Acun Ilıcalı’nın “İyi fikir, neden olmasın?” deyip, “Survivor All Star”ı gündemine aldığını da Alice’de paylaşmıştım.

“En iyiler”i yarıştırmanın getirdiği başarı ortada...

“Survivor All Star”ın reyting başarısı “İşte Benim Stilim”e de ilham verdi. Öykü Serter’in sunduğu, Uğurkan Erez’in hocalık, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu’nun yorumculuk yaptığı “İşte Benim Stilim” 12 Haziran’da “sezon finali” yapıp, tatile girecek.

Ekran macerası “Bugün Ne Giysem”, “Bu Tarz Benim” ve son olarak da “İşte Benim Stilim”le devam eden yarışma, 1.5-2 aylık tatilin ardından yeniden ekrana dönecek ama şöyle bir farkla:

Üç sezon yarışmada stillerini ortaya koyan yarışmacıların “En iyileri”yle dönüş yapacak “İşte Benim Stilim” TV8 ekranına. “İşte Benim Stilim”in yapımcılarından Haluk Şirin’e sordum “İşte Benim Stilim All Star”da kimlerin yarışacağını. Şirin, “Her sezondan en iyi 5 yarışmacıyı alacağız ve ‘İşte Benim Stilim All Star’ı aynı sunucu, hoca ve jüriyle yapacağız. Üç sezonun ‘en iyileri’nin katılacağı ‘İşte Benim Stilim’e katılacak 15 yarışmacı ağustos ayının başı ile aralık ayının sonuna kadar stillerini ortaya koyacak” dedi.