Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte veda eden isim...

İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte veda eden isim...

13.02.2017 - 08:41 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim'de elenen isim Pazar akşamı belli oldu. 12 Şubat'ta yapılan haftanın finalinde son ikiye kalan Bahar ve Berna arasından İşte Benim Stilim'e veda eden isim Bahar Değerli; 10 bin TL'lik çekin sahibi ise Bahar Candan oldu.

İşte Benim Stilimde kim elendi İşte veda eden isim...

İşte Benim Stilim hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yapılan haftanın finalinde yarışmacılar tarzlarını sergileyebilmek ve jüriden puan alabilmek için kıyasıya yarıştılar.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Bahar Değerli oldu. Berna ile son ikiye kalan Bahar Değerli jürinin kararı ile yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE 10 BİN TL'Yİ KİM ALDI?

şte Benim Stilim'in eleme gecesinde hafta boyunca kazandığı puanlarla en çok puanı alan yarışmacı 10.000TL'nin sahibi oldu. Bu hafta 10 bin TL'lik ödülün sahibi haftanın en çok puanını alan iki yarışmacı oldu. Aleyna Eroğlu ve Bahar Candan 54 puan alarak haftayı eşit kapattı.

Jürinin kararı ile 10 Bin TL'lik ödülün sahibi Bahar Candan oldu.

NİHAL CANDAN'DAN İŞTE BENİM STİLİM SÜRPRİZİ

İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Nihal Candan haftanın finalinde ziyarete geldi. Annesi ve küçük kardeşi ile İşte Benim Stilim'e ziyarete gelen Nihal Candan izleyenlere sürpriz dakikalar yaşattı. İşte o anlar..

Haberin Devamı