Gündem İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

01.04.2016 - 09:12 | Son Güncellenme:

Ekranların vazgeçilmezi haline gelen İşte Benim Stilim adlı moda programında geçtiğimiz Cuma akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. 6. sezonu ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Jüri karşısına çıkan yarışmacılardan Zeynep Vuran ve Berrak Deniz elendi.

İşte Benim Stilimde kimler elendi

Tv8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusu cevabını buldu. İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu. İşte Benim Stilim'de elenen isimler ise Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

Haberin Devamı
İşte Benim Stilim muhteşem bir gala gecesiyle daha izleyenlerine keyifli anlar sundu. Heyecanın her geçen gün biraz daha arttığı programda bu hafta yarı final heyecanı yaşandı. Yarışmacılar final haftasına kalabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Gecenin konuğu İrem Derici ise şarkıları ve dans şovlarıyla geceyi renklendiren isimdi.

Gecenin Konseti Avantgarde

Gecenin konsepti avantgarde'dı. Avantgarde moası pratik ve günlük yaşamda giyilebilir olmayan ancak sıra dışı malzemelerden farklı, yaratıcı ve sanatsal kıyafetler olarak hazırlanan ürünleri temsil eder.

İki Kişi Veda Etti

Gecenin sonunda Berrak Deniz ve Zeynep Vuran, İşte Benim Stilim'e yarı final haftasında veda eden isimler oldu.

İşte Benim Stilimde kimler elendi


Yağmur Taktaş, Berrak Deniz'in modadan anlamadığını söyleyince Berrak Deniz sinirlendi ve stüdyoyu terketti. Nur Yerlitaş, Zeynep Vuran'ın neden moda anlayışı olmadığını söyledi? Tuğba İldiz, Yeşim Aydın'ın stilettolarını savundu, Nur Yerlitaş ile karşı karşıya geldi. Bahar Candan dün Yağmur Taktaş'ın eleştirdiği saçlarını bugün yapınca gerginlik çıktı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimde kimler elendi

İşte Benim Stilim'de hangi yarışmacı kombiniyle nasıl eleştirildi? Hangi yarışmacı kombiniyle jüriden kaç puan aldı? Yarışmacılar yine Berrak Deniz'i eleştirdi, Berrak Deniz ise yine çileden çıktı. Yeşim Aydın neden Tuğba İldiz'in sürekli aynı giyindiğini iddia etti?

İşte Benim Stilimde kimler elendi

Yeşim Aydın, Meral Avcı'nın ceplerini eleştirince Bahar Candan, Meral'i savundu, iki yarışmacıl yine kavga etti. Bahar Candan neden Yeşim Aydın'ın kendisini kıskandığını iddia etti? Gün sonunda jüriden en yüksek ve düşük puanı alan yarışmacılar kimler oldu? Günün en şık ve en rüküş yarışmacıları kimler oldu? Bugün alınan puanlarla puan tablosu nasıl değişti?

İşte Benim Stilimde kimler elendi

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

İŞTE BENİM STİLİMDE YAŞANAN TÜM GELİŞMELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

6. SEZON YARIŞMACILAR: Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Lara Su Özsoy, Damla Okuklu, Berrak Deniz

ÜNLÜLER:Aslı Zen, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Neslihan Önder, Şarkıcı Hatice

Haberin Devamı

ALL STAR: Özden Cerrahoğlu, Aycan/Nurcan Şencan, Çiğdem Çelik, Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş, Ayşenur Balcı, Tuğçe Ergişi, Nazlı Kayaaslan, Ayşegül Doğan, Gülşah Yılmaz, Gizem Güler, Ezgi Baylar, Nihal Candan , Maria Surina, Sima Şerafettinova, Neda Poursaid, Sinem Umaş, Zeynep Öztürk, İlbige Uzun, Melek Balkan, Sara Ayşem Koçoğlu, Didem Ezgi Akın

3. SEZON YARIŞMACILARI: Ezgi Ünal, Şilan Makal , Çağla Çetinöz , Serpil Gülşah Yılmaz, Zeynep Karaca, Sinem Umaş, Mihriban Akgül , Didem Ezgi Akın , Cerem Güngüz ,Tümay Tali ,Elçin Kayadibi, Büşra Eyen Siral, Neda Poursaeid , Duygu Barazi

2. SEZON YARIŞMACILARI:Emel Özkızıltaş, Zeynep Öztürk, Nazlı Hamarat , Çiğdem Çelik, İlbige Uzun, Nihal Candan , Gülay Hançer, Özden Cerrahoğlu, Maria Surina , Nazlı Sultan Kayaaslan , Melisa Şahin , Almila Kuruoğlu , Gökçe Markal, Gülşah Yanaş , Melisa Çeliker , Derya Yarar , Arife Deniz , Aygül Bayşu
Eski jüri üyeleri: Kemal Doğulu ve Neslihan Yargıcı