Gündem İşte Benim Stilim'in birincisi belli oldu! İşte finalde yaşananlar...

İşte Benim Stilim'in birincisi belli oldu! İşte finalde yaşananlar...

27.05.2017 - 07:22 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim final yaptı. Finale kalan Merve Sevin ve Simay Tokatlı arasından halkın oyları şampiyonu belirledi. İşte Benim Stilim'de birincilik koltuğuna Simay Tokatlı oturdu. Simay Tokatlı 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu...

İşte Benim Stilimin birincisi belli oldu İşte finalde yaşananlar...

İşte Benim Stilim'de büyük final. Dün akşam yarışmacılar Türkiye'nin en stili olmak için son kez yarıştılar. 7 finalistin yarıştığı İşte Benim Stilim'de şampiyonu halkın oyları belirledi.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE BİRİNCİ KİM OLDU?

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması İşte Benim Stilim'in büyük finali dün akşam canlı yayında gerçekleştir. Halk oyları ile birincinin seçileceği gecede son ikiye kalan isimler Merve Sevin ve Simay Tokatlı oldu.

Öykü Serter birinci olana verilecek 100 bin TL'lik ödülün paylaşılabileceği önerisinde bulundu. Fakat finalistler kabul etmedi.

Halk oylarının sonucuna göre İşte Benim Stilim'in şampiyonu Simay Tokatlı oldu.

SİMAY TOKATLI KİMDİR?

İzmir’de yaşıyor ve moda eğitimi alıyor. Tek çocuk olmasından dolayı şımartıldığını söyleyen yarışmacı “Beni eleştirirken bir durup düşünsünler, kimsenin lafının altında kalmam” diyor. Tarzıyla olduğu kadar karakteriyle de oldukça iddialı olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı