Gündem Jet Sosyete 2. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 2. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

31.10.2018 - 09:39 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete 2. sezon 4. bölümüyle yine kahkaha tufanına sahne oldu. TV8'in büyük ilgi gören dizisi Jet Sosyete yeni bölümünde Cengiz'in maliye korkusu yaşaması ve ortalığın karışması izleyenleri çok güldürdü. Peki Jet Sosyete 2. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete 2. sezon 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Jet Sosyete yeni bölümü ile oldukça eğlenceli bir bölümü daha geride bıraktı ve gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizi Jet Sosyete 2. sezon 5. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

JET SOSYETE YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özpamuk Tekstil’e gelen rutin maliye kontrolü Cengiz’in kaçak kot sattığı gençlik yıllarından kalma maliye fobisini azdırır. Maliyecinin Safiye’nin Elazığ’dan ortaokul arkadaşı çıkması olayları başka yerlere sürükler.

Ozan’la İlayda arasındaki inişli çıkışlı durum Alara ve Gündüz’ün taraf olmaya başlamalarıyla kendi ilişkilerini sarsıntıya uğratır.

Safiye Melike’ye doğum günü partisi düzenlemek istemektedir ve maddi imkansızlıklardan dolayı Gizem’den sürpriz yardımlar alır. Melike’nin doğum günü olduğunu öğrenen Ozan, O’na aralarını düzeltecek bir hediye alma arayışına girer.

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI