Gündem Jet Sosyete final yaptı! Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

Jet Sosyete final yaptı! Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

02.05.2019 - 11:31 | Son Güncellenme:

Jet Sosyete final bölümüyle ekranlara geldi. TV8 kanalının ilgiyle izlenen dizisi Jet Sosyete 39. yeni bölümüyle final kararı aldı. Dizinin yapımcısı ve oyuncusu Gülse Birsel sosyal medya hesabından dizinin televizyonda sona erdiğini ve başka bir platformda devam edeceğini duyurdu. Peki Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

Jet Sosyete final yaptı Jet Sosyete final bölümünde neler oldu

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Jet Sosyete bu akşam final bölümüyle kahkaha tufanına sahne oldu ve bir süreliğine izleyenlerine veda etti. Jet Sosyete bu akşam 20:00'de TV8'de...

Haberin Devamı

GÜLSE BİRSEL'DE JET SOSYETE AÇIKLAMASI

Jet Sosyete şimdilik tatile giriyor, yeni sezonda yakında açıklayacağımız yeni adresimizde sosyetik hayatlarla hikayeye devam! O değil de Perşembe Nilüfer’li, nişanlı, ayrılmalı, evlenme teklifli bomba 39. bölüm! (Final @tv8 için, dizi başka bir platformda sürecek)

Televizyon ekranlarındaki finalimizle sizlere veda ediyoruz! Haftalardır bizi evlerinize misafir ettiğiniz, izlediğiniz için teşekkür ederiz. Kahkahalarınıza katkımız olduysa ne mutlu bize! İyi ki varsınız... #JetSosyete

JET SOSYETE FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yüksel Ailesi ve Talip nişan için hazırlıklara başlamıştır. Ancak Şennur, hala bu nişanı engellemeye çalışmaktadır ve Talip'in ocak başını kapatıp kredi kartlarını bloke ederek tüm parasına el koyar. Fakat bu sefer Talip’in de bazı planlarının olacağını hesaplayamaz.

Haberin Devamı

Yüksel Ailesi’nin yaşadığı villaya kiracı adayı çıkar. Ev konusunda çok ısrarcı olan çifti, Cengiz ve Zahide çok severler ve evi onlara kiraya vermek isterler. Önceleri Gizem, bu duruma karşı çıksa da yavaş yavaş ikna olur. Yüksel Ailesi, kiracı adaylarını evden soğutmak için her türlü yöntemi denerler ama sonuç alamazlar. Sürpriz bir şekilde çiftin evden vazgeçmesi beklenmedik bir nedenden olur.

Tony'nin rahatsızlanması sonucu bir fobisi ortaya çıkar ve bu da onu ofisin yakınında ev arayışına iter. Ancak bu çabası sonucu kendisini daha da kötü hissettirecek şeyler yaşanır ve anlamlandıramadığı kabuslar görmeye başlar.

İlayda, sivri dili ve küstahlığı ile çevresindeki herkesi teker teker kırmaktadır. Chia'daki Nilüfer konserine birlikte gitmek için tek bir insan bile bırakmamıştır çevresinde. Hatasını anlayan İlayda, Talip ve Yıldız’ın nişanına gider. Alara’nın sürpriz olarak tüm nişan davetlilerini Nilüfer’in konserine götürmesiyle keyifli bir nişan eğlencesi ve konser yaşanır.

JET SOSYETE FİNAL FRAGMANI