Gündem Jetski ıslattı çatışma çıktı

Jetski ıslattı çatışma çıktı

14.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kırtay ailesinden bir kişinin Nurullah Karakoç’un üzerine jet ski ile su sıçratması nedeniyle başlayan kavgada uzun namlulu silahlar kullanıldı

Jetski ıslattı çatışma çıktı

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı kavganın ”jet ski” ile su sıçratılması yüzünden çıktığı bildirildi.
Önceki gün, Dicle Baraj Gölü kıyısındaki Bungalo evlerinin işletmecisi Karakoç ile jet ski ve kır kahvesi işleten Kırtay ailelerine mensupları arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan Murat Kırtay’ın tedavisi (32) Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kenan Karakoç (42), Şahin Karakoç (60), Doğan Karakoç (37) ve Ahmet Karakoç’un (32) ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam ediyor.
Kavganın jet ski işletmecisi Kırtay ailesine mensup bir kişinin gölet kenarında bulunan Nurullah Karakoç’un üzerine kullandığı jet ski ile su sıçratması yüzünden çıktığı, kavgada uzun namlulu silah, tabanca ile döner bıçağının da kullanıldığı belirtildi. Polis kavgayla ilgili Karakoç ve Kırtay ailelerinden 19 kişiyi gözaltına aldı.
Güvenlik güçleri ilçeye girişlere kontrollü olarak izin verirken, yaptığı uygulamalar sırasında da kavgaya karışan aile mensuplarının bazılarının üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Jetski ıslattı çatışma çıktı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Eğil ilçesine takviye ekipler göndererek güvenlik önlemlerini sıkılaştırdı.