Gündem Kaçın Kurası 3. bölüm fragmanında Renk ve Barış arasında neler yaşanacak?

Kaçın Kurası 3. bölüm fragmanında Renk ve Barış arasında neler yaşanacak?

06.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

ATV ekranında yayınlanan sevilen romantik komedi dizisi Kaçın Kurası 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kaçın Kurası dizisinde Renk ve Barış arasında eğlenceli dakikalar yaşanacak. Kaçın Kurası heyecan dozu yüksek yeni bölümü yeni saatinde izleyenleri ile buluşuyor.

Kaçın Kurası 3. bölüm fragmanında Renk ve Barış arasında neler yaşanacak

Kaçın Kurası 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Kaçın Kurası 3. yeni bölümde Renk ve Barış arasında romantik anların yanı sıra izleyenleri eğlenceli anlarda bekliyor olacak. Rengarenk dizisinin devamı olarak çekilen Kaçın Kurası dizisi yeni bölümleriyle her Cuma ATV ekranında izleyenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği başrollerinde Serhat Teoman, Selin Şekerci, İbrahim Kendirci gibi isimlerin yer aldığı Kaçın Kurası 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen sevilen dizi yayınlanan ilk iki bölüm ile büyük beğeni topladı. Duygusal anların yanı sıra eğlenceli dakikalar ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kaçın Kurası 3. bölümde Renk Barış'ı Amerika'ya gitmekten vazgeçirecektir. Renk yaptığı karşısında büyük bir ikileme düşecektir. Renk ve Barış arasında yaşanan romantik anların yanı sıra eğlenceli dakikaları bu hafta cuma günü Kaçın Kurası dizisinde bulabilirsiniz.

KAÇIN KURASI 3. BÖLÜM .1 FRAGMANI

KAÇIN KURASI 3.BÖLÜM 2. FRAGMANI

"Olursa olur, olmazsa da kısmet..."

Haberin Devamı

Ekranın sevilen dizilerinden olan Rengarenk yeni kadrosu ve yeni ismiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Adı "Kaçın Kurası" olan ve senaristi değişen dizinin ekibine; Serhat Teoman, Köksal Engür, Eylem Tanrıver, Burak Tamdoğan, Abidin Yerebakan, Atilla Türkyılmaz ve Burcu Altın Akdoğan dâhil oldu. Kaçın Kurası sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Ekim Cuma akşamı atv ekranında!

Genel Hikaye

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Selin Şekerci (Renk)

Ünlü bir anne babanın kızı olan Renk Duygun, kariyerinin zirvesindedir. Kendisini dış dünyaya kapatmış olan Renk, Barış'ın hayatına girmesiyle çekiciliğini kendi de yeniden farkına varacak.

Rol Aldığı Diziler
Rengarenk (2016) - Renk
Kaçın Kurası (2016) - Renk
Benim İçin Üzülme (2012) - Irmak