Gündem Kaçın Kurası 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kaçın Kurası 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

08.10.2016 - 12:23 | Son Güncellenme:

Kaçın Kurası 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kaçın Kurası geçtiğimiz akşam ekrana gelen son izleyenleri mest etmeyi başardı. Çiçeği burnunda dizi Kaçın Kurası 4. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberin içeriğinde...

Kaçın Kurası 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Kaçın Kurası dizisinin başrollerinde Serhat Teoman, Selin Şekerci yer alıyor. Cuma akşamları ekrana gelen Kaçın Kurası dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Kaçın Kurası yeni bölümde Renk ve Barış arasında keyifli dakikalar izleyenleri mest ediyor. Kaçın Kurası yeni bölüm fragmanında Yiğit ve Sedef arasında alınan isteme kararı çifti tedirgin etmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

KAÇIN KURASI GENEL HİKAYE

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

KAÇIN KURASI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KAÇIN KURASI BAŞROL OYUNCULARI

Selin Şekerci(Renk)

Ünlü bir anne babanın kızı olan Renk Duygun, kariyerinin zirvesindedir. Kendisini dış dünyaya kapatmış olan Renk, Barış'ın hayatına girmesiyle çekiciliğini kendi de yeniden farkına varacak.

Serhat Teoman(Barış)

Yıllardır Amerika'da yaşamaktadır. Türkiye'de en çok özlediği iki şeyden biri dedesi, diğeri Mustang otomobilidir.

Haberin Devamı

İbrahim Kendirci(Yiğit)

İzmir'den İstanbul'a geldikten sonra Sedef ile yakınlaşan ve hayatını ani bir kararla bu garip kadınla birleştirme kararı alan Yiğit, kendini ilk defa ciddi bir ilişkinin içinde bulur. Yiğit, iq'sunu yavaş yavaş eq derecesi ile eşitlerken içe dönük duygu durumunu Barış ile beraber dışa aksettirecektir.

Açelya Devrim Yılhan(Sedef)

Aradığı güvenli limanın Yiğit olduğunu anlayarak evlilik defterine imza atan Sedef, maskülen kişiliğinin altındaki kadını evlilik ile ehlileştirmeye çalışır. Renk ile aynı sette çalışan, yardımcı yönetmen olan Sedef, olduğundan daha güçlü görünmeye çalışan yanını törpüleyerek zayıflıklarıyla yüzleşecektir.