Gündem Kadıköy'de dehşet! Taksiciyi şah damarından bıçaklayıp gasp ettiler

Kadıköy'de dehşet! Taksiciyi şah damarından bıçaklayıp gasp ettiler

05.03.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

Kadıköy'de taksicilik yapan bir şahıs aracına aldığı 3 kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edilerek bıçaklandı. Şah damarından bıçaklanan taksi şoförü hastanede tedaviye alındı.

Kadıköyde dehşet Taksiciyi şah damarından bıçaklayıp gasp ettiler

Olay, saat 14.00 sıralarında Kozyatağı Mahallesi, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre D-100 karayolunda aracına aldığı 3 kişiden şüphelenen taksici yolcuları aşağıya indirdi. Bu sırada 3 şüpheli lastikçi önünde patlayan lastiğini yaptırmaya çalışan 34 TDZ 32 plakalı taksinin şoförü Osman Eker'den kendilerini Taksim'e götürmesini istedi.

Haberin Devamı

Eker'in lastiğinin patlak olduğunu kendilerini götüremeyeceğini söylemesi üzerine şüphelilerle Eker arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken saldırganlardan biri Eker'i bıçakladı. Saldırganlardan biri vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edilirken 2 saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Eker, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eker'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken polis kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kadıköyde dehşet Taksiciyi şah damarından bıçaklayıp gasp ettiler

 

 

MESLEKTAŞLARI OLAYI ANLATTI

Ağır yaralanan Eker'in çalıştığı duraktaki meslektaşı Ramazan Duran, “Lastiği patlak olduğu için E 5'ten almıyor. Benim arabaya geldiler bende arabayı vereceğim karşıya geçmem dedim. Buraya geldiler götürürsün götürmezsin, küfürleşmeye başladılar. Yardıma geldik bizde, baktık bıçaklamışlar. Kaçmaya başladılar birini yakaladık, 2'si kaçtı. 2 bıçak darbesi koluna ama damara denk gelmiş, acilde şu an" dedi.

Haberin Devamı

Kadıköyde dehşet Taksiciyi şah damarından bıçaklayıp gasp ettiler

Faik Yılmaz ise, “İlk bir arkadaş yoldan alıyor. Taksim'e gideceğiz diyorlar o da tamam diyor. Yolda konuşmalarından, hareketlerinden şüpheleniyor, korkuyor. İndiriyor yolcuları. Lastiğini yaptırmak için lastikçide bekleyen arkadaşa gidiyor. Bizim arkadaş da götüremem diyor. Tartışma sırasında araçtaki parayı almaya çalışıyor. Müdahale edince de bıçaklıyor" diye konuştu. Eker'in ağır yaralandığı bıçaklı saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerle Eker'in tartışması ve Eker'in bıçaklandığı anlar görülüyor.

Yazarlar