Gündem Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.02.2018 - 12:04 | Son Güncellenme:

Kadın 18. bölümü ile yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Yeni bölümde Bahar eski evine döndü. Enver ise Bahar ve çocukları yalnız bırakmamaya karar verdi. Peki Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kadın yeni bölümüyle yine heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Peki Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

KADIN 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in son hamlesini kaldıramayan Bahar, çocukları da alıp eski evine döner. Amacına ulaşan Şirin ise bunun sonucunda hiç istemediği bir şeyle karşı karşıya kalır. Enver de Bahar ile beraber eski eve döner.

Arif, Bahar’ın iyiliği için dönmemesini istese de bu duruma içten içe sevinir. Alp ise inandığı büyük yalanlara bir adım daha yaklaşmıştır. Enver’in Bahar ile gitmesini kabullenemeyen Şirin, Enver’in eve dönmesi için elinden geleni yapar. Hatice bir tesadüf sonucu Şirin ile ilgili bir gerçekle daha yüzleşir. Hatice’nin öğrendiği şeyden sonra Şirin’e tepkisi bu kez daha ağır olacaktır. Şirin tüm bu olanlardan sonra gerçekten iyileşecek mi? Yoksa yalanlarına devam mı edecek?

Haberin Devamı

KADIN 19. BÖLÜM FRAGMAN

Kadın 19. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.