Gündem Kadın dizisinin 11. yeni bölümü bu akşam neden yok? Kadın yeni bölüm ne zaman?

Kadın dizisinin 11. yeni bölümü bu akşam neden yok? Kadın yeni bölüm ne zaman?

02.01.2018 - 09:51 | Son Güncellenme:

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Kadın, bu akşam yayınlanmıyor. Sevilen dizinin hayranları, Google'da Kadın 11. yeni bölüm neden yok sorusunun cevabını arıyor. Peki Kadın dizisinin 11. yeni bölümü neden yayınlanmadı ve ne zaman yayınlanacak?

Kadın dizisinin 11. yeni bölümü bu akşam neden yok Kadın yeni bölüm ne zaman

Kadın yeni bölüm neden yayınlanmayacak? FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Kadın yeni bölümü bu akşam yayınlanması beklenirken, dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi. Peki Kadın 11. yeni bölümü bu akşam neden yok?

Haberin Devamı

KADIN 11. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YOK?

Büyük ilgiyle izlenen Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, dizinin yeni bölümü ise 9 Ocak Salı günü yayınlanacağı öğrenildi. Kadın yeni bölümün bu akşam neden olmadığının sebebi ise yılbaşı tatillinden dolayı olduğu tahmin ediliyor.

KADIN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMAN

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in sürekli telefon ile rahatsız etmesi Bahar’ın sinirlerini bozmaya başlamıştır. Jale ve Sinan’ın ısrarları üzerine hastaneye giden Bahar, hastanede karşılaştığı şüpheli tavırlardan sonra bir şeylerin ters gittiğini anlar. Bahar’ın hayattaki en büyük korkusu ise çocuklarını yalnız bırakma düşüncesidir. Tüm yaşanan şeylerden sonra Enver’in Şirin’e karşı şüpheleri her geçen gün daha çok artar ve eline Şirin ile ilgili bir koz geçer. Enver bu kozu iyi kullanabilecek midir?