Gündem Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm yine heyecan dolu geliyor!

Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm yine heyecan dolu geliyor!

29.07.2016 - 14:55 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanıt: Ateş Üstünde dizisi yine nefes kesen bir bölümle geliyor. İzleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşatan Kanıt: Ateş Üstünde dizisinde olaylarn ardı arkası kesilmiyor. İşte Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kanıt: Ateş Üstünde 4. bölüm yine heyecan dolu geliyor

Yapımını ANS / NULOOK, yönetmenliğini Hasan Doğan'ın üstlendiği Kanıt: Ateş Üstünde, 4. yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Kısa sürede sevilen dizi Kanıt: Ateş Üstünde'de neler oluyor? Başrollerinde Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Güroz'un rol aldığı Kanıt: Ateş Üstünde, her Salı akşamı 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE 3. SON BÖLÜM ÖZETİ

Rüzgar ve Kaan’ı birlikte görüp onların arasındaki sevgiye kendi gözleriyle tanık olmak Ömer’i daha da tehlikeli kılmıştır. Ayrıca babasının vasiyetnamesine koyduğu sürpriz madde de onu bazı karar almaya zorlar.

Bu arada Ozan ve Rüzgar’ın tefeciyle davası, umulmadık gelişmelere gebedir. Kaan cinayet soruşturması arasında bu konuyla ilgili de harekete geçer. aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır.

Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un sunduğu bilgilerle ekibimiz bu zor cinayeti çözebilecek midir?

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı)