Gündem Kanıt: Ateş Üstünde'de beklenmeyen final!

Kanıt: Ateş Üstünde'de beklenmeyen final!

06.09.2016 - 17:10 | Son Güncellenme:

Kanıt: Ateş Üstünde Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 8. bölüm fragmanı yayınlanan Kanıt: Ateş Üstünde dizisi şok bir kararla final yapma kararı aldı. Peki final bölümünde neler yaşanacak? İşte Kanıt: Ateş Üstünde 8. final bölümü ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Kanıt: Ateş Üstündede beklenmeyen final

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi yayınlanacak yeni bölüm ile final yapacak. Reytinglere fazla dayanamayan Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ekranlara erken veda etmiş olacak. Kaan, Ömer ve Rüzgar Arasında Büyük Yüzleşme! Kanıt: Ateş Üstünde final bölümüyle yarın 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE 8. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE FİNAL ÖZETİ

Kaan, Ömer’i babası Ekrem Karan’ın kirli geçmişiyle köşeye sıkıştırırken, Rüzgar beklenmedik bir şekilde Kaan’ın babası Erdem ve kendi annesi Esma’nın ölüm kayıtlarının yer aldığı arşiv dosyasına ulaşır. Artık Rüzgar’ı tutacak hiçbir şey kalmamıştır, geçmişe dair bilmediği ne varsa öğrenmeye kararlıdır. Üçünü bir araya getiren yüzleşme, sadece Rüzgar için değil, Kaan ve Ömer için de son derece sarsıcı geçer ve her birini bir tarafa savurur.

Bu arada emniyet ekibinin elindeki vaka, ikinci bir cinayetle yeni bir boyut kazanmıştır. Futbolcu Tarık Özkan’ın ardından arkadaşı İbrahim Kuşkanlı’nın da öldürülmesi ekibi, o civardaki tüm insanları etkileyen büyük bir suçu ortaya çıkarmaya zorlar. Kaan hem Rüzgar’la yaşadığı büyük sarsıntı, hem de cinayet vakası sırasında tanıdığı küçük Mustafa’nın hikayesinden duyduğu üzüntü nedeniyle kötülerle mücadelesinde çok daha hırslı ve kararlıdır. Ancak ekip cinayeti çözerken olaylar beklenmedik bir şekilde kontrolden çıkar. Kaan, Rüzgar’la birlikte kendisini ateşin ortasında bulur.

Haberin Devamı

Kanıt: Ateş Üstünde; beklenmedik olaylarla dolu, nefes nefese izlenecek final bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de….

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE GENEL HİKAYE

Kaan ve Rüzgar yetimhanede büyüyen iki kardeştir. Geçmişte yaşanan büyük aile dramı ve trajik kaçış hikayesinin sonunda iki kardeş yetimhaneye bırakılır. Kaan beş, Rüzgar iki yaşındayken hayatları tamamen yön değiştirmiş ve birbirlerinden başka tutunacak dalları kalmamıştır. Ancak onlar, aralarındaki sevgiden sımsıcak bir hikaye yaratır; anne-babasız büyümenin zorluklarından sıyrılıp kendilerine bir yön çizerler. Kaan polis olur, Rüzgar ise cinayet hikâyelerini kaleme alan yazar. Biri cinayet bürosunda gerçek katillerin peşine düşerken, diğeri romanlarında hayali karakterlerine cinayet işletip, polisçilik oynar. Ancak Kaan ve Rüzgar’ın dünyası, Ömer’in ortaya çıkışıyla yerle bir olacaktır. Bir zamanlar çocukken arkadaş olan Kaan ve Ömer artık düşmandır. Ve onların düşmanlığının tam ortasında Rüzgar durmaktadır. İkisinin de derdi kardeşidir ve bu, sevgi kadar intikamın da yolunu açacaktır.

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken hayat durmaz elbet. Karakterilerin yanı sıra cinayet masasının sürekli çözmek zorunda olduğu vakalar hiç bilinmeyen insanların hayatını gözler önüne serer. Genç yaşına rağmen birçok cinayeti zekası ve önsezileri ile aydınlatan Baş komiser Kaan, aralarında Tolga, Melis, Arif, Kevser ve Naz’ın yer aldığı çok başarılı bir ekiple çalışmaktadır. Amerika’da eğitim alıp sonradan bu ekibe dahil olan Asya’nın gelişi Kaan’ın tüm çalışma düzenini bozar. Kaan ve Asya, hem kişilik hem de çalışma biçimi olarak taban tabana zıttır. Kaan ile Asya arasında hiç bitmeyecek gibi duran bu didişme aslında gittikçe büyüyecek olan bir aşkın da habercisidir.