Gündem Kara Sevda 3. bölümde Kemal intikam peşindeydi!-izle

Kara Sevda 3. bölümde Kemal intikam peşindeydi!-izle

27.10.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin yeni dizisi Kara Sevda 3. bölüm ile yine çok konuşuldu. Son bölümü ile seyirci karşısına çıkan Kara Sevda'da Kemal intikam için Nihan'ın karşısına bir sürprizle çıktı. Kara Sevda 3. bölüm ve gelişmeleri haberimizde.

Kara Sevda 3. bölümde Kemal intikam peşindeydi-izle

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Kara Sevda unutulmaz bir son bölümle ekrana geldi. Dizide; Kemal'in İstanbul'a kesin dönüş yapması Emir'le anlaşmalı evlilik yapan Nihan'ı derinden sarstı.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümünde; Nihan, evlilik yıldönümü kutlamasında Kemal’i karşısında Emir’in ortağı olarak görmenin şokunu atlatamamışken; Kemal’in dudaklarından dökülen her cümle, bomba etkisi yaratır.

KARA SEVDA 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kemal’in ataklarıyla sarsılan Emir, Kemal’i daha yakınına çekmek için sürpriz bir teklifte bulunur. Bu teklif, Kemal’in yıllar önce eşiğinden içeri adım atamadığı Nihan’ın evine giriş biletidir. Diğer tarafta Kemal’in varlığı bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Yaşanabilecekleri az çok tahmin eden Vildan’ın gerginliği Önder'in dikkatinden kaçmaz. Ozan’ın hazırladığı sürprizse; Nihan’ın içini kanatırken, Kemal’in öfkesini daha da güçlendirir.

KARA SEVDA 3. BÖLÜM FRAGMANI

Nihan, Kemal’i görmenin sarsıntısıyla aklı dağılsa da, Emir’in evliliklerine koyduğu yeni kuraldan ötürü gergindir. Her şeyin üst üste gelmesi Nihan’ı soluksuz bırakır. O da, anılarında huzur bulacağı tek yere, Külüstür'e gider. Nihan, Kemal’e söyleyemediği gerçeklerle boğuşurken; Kemal’inse aşkına rağmen, Nihan’a olan öfkesi ağır basar.

Nihan’ın evliliğinin oyundan ibaret olduğuna şahit olan Ozan, hesap sormak için Emir’in karşısına çıkar. Ozan’ın Emir’le yüzleşmesinin etkileri, hayatlarında katlanarak devam edecektir.

Emir’in Kemal’le yaşadığı anlaşmazlıklar, Kemal’e olan öfkesini her geçen gün daha da biler. Diğer taraftan Kozcuoğlu ile Sezin ailesinin ortak sırrını bilen gizemli kişi, şantajlarına bir yenisi ekler.

Ailece Kemal’in İstanbul’da kalışı kutlanırken; Tarık, Kemal’le ilgili bir gerçeği masaya yatırır. Ailede soğuk rüzgârlar estiren bu gerçek, Kemal’i özellikle babasının karşısında zor bir sınavdan geçirir.

Kemal bu şehrin ve Nihan'ın ona yaşattıklarından artık kaçmayacaktır. Kemal için zaman, mücadele zamanıdır. Leyla ise Kemal'de fark ettiği intikam isteğini kendi yöntemlerince köreltmek ister. Ama bu seferki çabası, Kemal'e büyük sürpriz olacaktır.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği yeni bölümüyle 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

İstanbul Boğazı’nın sularına gömülmüşken kendisine uzatılan el, Nihan’ın geçmişle bugün arasında ördüğü duvarı yıkar. Anılar, Nihan’a unutamadığı aşkının ismini fısıldadıkça, Kemal’in izini sürer.

Emir Kozcuoğlu’nun en güçlü rakibi olarak İstanbul’a gelen Kemal, daha ilk anda Nihan’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamaz. Aradan geçen beş yıla rağmen, yarası taze, öfkesi büyüktür. Bir an önce katılması gereken ihaleye girip, Zonguldak’a geri dönmeyi ister. Kemal’in en derinine gizlenmiş intikam duygusunuysa sadece Leyla hisseder. Kemal’i büyük yanlışa sapmaması için uyarır.

Nihan, kalbinin sesine kulak verdiğinde, Kemal’i bulacağı tek adrese, Leyla’ya gider. Ancak Nihan’ın geçmişindeki büyük sır, Kemal’e dair söylemek istediği her şeyin önünde engeldir. Nihan’ın çaresizliği, Kemal’in içindeki közü yeniden alevlendirir.

Haberin Devamı

İstanbul’a gelişi ailede büyük sevinç yaratan Kemal, ağbisi Tarık’la arasındaki hassas dengeyi korumaya çalışır. Öte yandan kız kardeşinin Nihan’la kurduğu ilişkiyi Kemal’in öğrenmesi uzun sürmez. Ama bu, kız kardeşinin tek sırrı değildir.

Yıllardır sürdürdüğü mutluluk oyununa kardeşi Ozan için devam eden Nihan, Emir’in anlaşmalı evliliklerine yeni kurallar getirmesiyle daha içinden çıkılmaz bir hal alır.

Kemal, Emir’le karşı karşıya geldiğinde kılıçlar çekilir. Bu sırada Nihan Kemal’in İstanbul’a geldiğini öğrendiğinde, hayatına dair bütün korkuları gerçeğe döner. Kemal’le Nihan birbirlerinin gözlerine her baktığında, kalplerine kara sevdanın bir düğümü daha atılacaktır.

İhale masasında karşı karşıya geldiklerinde, Kemal Emir’e kendisini hafife almasının cezasını keser. Kemal’in zaferi, Emir’in cephesinde yeni bir savaş hazırlığı başlatır. Emir, Kemal’i avucunun içine almak için dört koldan saldırırken, Kemal hayatlarının ortasına bütün görkemiyle giriş yapar.