Gündem Kara Sevda 41. son bölümde Kemal hedefe bir adım daha yaklaştı!

Kara Sevda 41. son bölümde Kemal hedefe bir adım daha yaklaştı!

26.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kara Sevda 41. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir'in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar. Kara Sevda 41. son bölümde Kemal Ozan cinayetini ortaya çıkarmak için hedefe biraz daha yaklaşmıştır.

Kara Sevda 41. son bölümde Kemal hedefe bir adım daha yaklaştı

Ekranların fenomen dizisi Kara Sevda 41. bölümde bir çok sürpriz bizi karşıladı. Son bölüm özeti sayfamzda yer almaktadır. Ozan cinayetinin intihar değil Cinayet olduğunu hem vicadanına hem de Nihan'a kanıtlamak Kemal'in boynunun borcudur. Kara Sevda ekrana gelecek olan yeni bölümde Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'ın üzerine olmasından rahatsızlık duyan Galip Emir'in gözünü açmak için Nihan'a tuzak kuracaktır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda dizisinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Neslihan Atagül, Burak Özçivit yer alıyor.

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kemal’in telefonda dinlediği kayıt, Ozan'ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlamasını sağlar. Artık bu gerçeği ortaya çıkarmak, Nihan’a ve vicdanına karşı borcudur. Kemal’in ilk hareket noktası, mecburi bir sebepten ötürü Zeynep olur. Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır.

Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir'in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar. Nihan bu tuzağa düştüğünde ilk sınavını Emir’den önce, Kemal’e ve kalbine karşı verecektir. Kemal ise Nihan’a yaklaştıkça, Asu’yla ilişkisi gözünde daha bulanıklaşmaya başlar.

Haberin Devamı

Kemal, Ozan’ı zehirleten kişinin peşine düştüğünde, Emir de geçmişe dönük bir operasyon başlatmıştır. Bu sırada Kemal’in araştırması beklenmedik bir anda, sürpriz bir isimle düğümlenir. Kemal bu ismi aştığında, önündeki duvar kalkacak ve gerçeğe yaklaşacaktır.

Nihan, Eda ile eğlenmek için dışarı çıktığında, geçmişi her adımda Nihan’a, Kemal’i ve aşkını hatırlatır. O akşam, Kemal’le Nihan’ı kalplerinin sesi aynı yerde buluşturur. Savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, ikisi de kalplerine attıkları mührü dillendirecektir: “sonsuza kadar”

Kemal ile Emir, Ozan’ın öldürülmesine dair son hamlelerini yaptığında, görünen bütün gerçekler anlamını değiştirecektir.