Gündem Kara Sevda 51. bölüm fragmanında neler oluyor?

Kara Sevda 51. bölüm fragmanında neler oluyor?

04.01.2017 - 08:20 | Son Güncellenme:

Ay Yapım imzalı, ikinci sezonunda da ekranların en beğenilen yapımı olan Kara Sevda bu hafta 51. bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak yılbaşı haftası nedeniyle yayına ara veren Kara Sevda dizisi yeni bölümleriyle her Çarşamba Star'da kaldığı yerden devam edecek. Günler öncesinde yayına giren Kara Sevda 51. bölüm fragmanında ise Kemal, Nihan'a Deniz'in kendi kızı olduğunu söyler.

Kara Sevda 51. bölüm fragmanında neler oluyor

Kara Sevda 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kara Sevda yeni bölüm fragmanında Kemal, Nihan'a Deniz'in kendi kızı olduğunu söyler. Duydukları karşısında şaşkına dönen Nihan'ın cevabı ne olacaktır. Kara Sevda 11 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Kara Sevda, 14 Ekim 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan dizidir. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Kara Sevda dizisinde geçtiğimiz hafta Kemal, Deniz’in sırrına giderek yaklaşıyor. Kemal, daha önce karşısına Deniz’in doktoru olarak çıkan kişinin gerçek bir doktor olmadığını anladıktan sonra araştırmasını derinleştirir. Nihan ve Emir’in kendisinden Deniz’le ilgili bir gerçeği saklama ihtimali, Kemal’in aklına tekrar peşinden gideceği o inancı düşürür. “Deniz benim kızım olabilir mi?” sorusu gündeme geldi...

Nihan, Emir’e niye Kemal’le birlikte olduğunu açıklamaya çalışırken, Deniz, ateşlenir ve Vildan tarafından hastaneye götürülür. Bu küçücük hastalık bile, Emir'in haddinden fazla endişelenmesine sebep olur. Nihan, Emir’in Deniz’e karşı artan boğucu ilgisi ile dehşete kapılır. Emir ve Deniz arasındaki bağlar tahmininin ötesinde bir hızla gelişmektedir. Bu durum Nihan’ı en büyük kararlarından birini almaya itecektir. Ama bu karar, Emir’in dikkatinden kaçmaz ve Nihan’ı tahmininden büyük bir felaketin içine atar.

Haberin Devamı

Zeynep, Emir ilişkisinin ortaya çıkması Soydere ailesini temelden sarsar. Zeynep artık parasız, çaresiz ve yapayalnızdır. Zeynep’e en zor gününde el uzatan Emir olur. Hem de Zeynep’in çok uzun zamandır beklediği, hayal ettiği bir hediyeyle birlikte…