Gündem Kara Sevda'nın 51. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Son bölüm özeti...

Kara Sevda'nın 51. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Son bölüm özeti...

29.12.2016 - 12:48 | Son Güncellenme:

Çarşamba günlerinin ilgiyle izlenen dizi Kara Sevda'nın 50. son bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşandı. Yeni bölüm fragmanı merakla beklenen Kara Sevda'nın 51. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. İşte Kara Sevda son bölümde yaşananlar...

Kara Sevdanın 51. bölüm fragmanında neler yaşanacak Son bölüm özeti...

Nihan'ı tehdit etmekten bıkmayan ve Kemal ile olmamaları için elinden geleni yapan Emir, son bölümde izleyicilerine korku dolu anlar yaşattı. Kara Sevda'da Deniz'i uçuruma atmış gibi yapan ve Nihan'a gözdağı veren Emir, asla Kemal'in kızı olduğunu bilmeyeceğini, Deniz'in kendi kızı olduğunu söylüyor. Peki Kara Sevda'nın yeni bölümünde olaylar nasıl ilerleyecek?

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Kara Sevda Çarşamba günleri saat 20:00'de Star'da.

KARA SEVDA'NIN 50. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

KARA SEVDA 50. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda'nın son bölümünde Kemal, Deniz ile ilgili gerçekleri öğrenmeye adım adım yaklaşıyor. Deniz'in doktorunun gerçekten bir doktor olmadığını öğrenen Kemal şüphelenmeye başlar. Bu konuda araştırmalar yapmaya başlayan Kemal tekrar Deniz'in kendi kızı olabileceği düşüncesine sarılmaya başlar.

Nihan, Emir’e niye Kemal’le birlikte olduğunu açıklamaya çalışırken, Deniz ateşlenir ve Vildan tarafından hastaneye götürülür. Emir ise oldukça telaşlanır, bu durum Nihan'ın hiç hoşuna gitmez. Deniz'e çok düşkün olmaya başlayan Emir'i görünce Kemal'e gerçekleri söylemeyi düşünür. Bunu fark eden Emir ile akıl almaz bir planla Nihan'ın karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Diğer taraftan evden kovulan Zeynep parasız ve çaresiz bir şekilde ortada kalır. Ona el uzatan ise şaşırtıcı da olsa Emir'dir. Emir'in Zeynep için hazırladığı sürpriz Zeynep'i sevindirecek midir? Kara Sevda'nın yeni bölümü Çarşamba akşamı Star'da olacak.