Gündem Kara Yazı dizisi 2. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kara Yazı dizisi 2. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak?

28.03.2017 - 09:29 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Kara Yazı ilk bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Salı akşamları ekrana gelecek olan Kara Yazı dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı gibi usta isimler yer alıyor. Kara Yazı dizisi dün akşam ekrana gelen ilk bölüm ardından ise 2. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı.

Kara Yazı dizisi 2. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle Kara Yazı dün akşam 20.00'de Kanal D 'deydi. Kara Yazı'nın oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı, Ushan Çakır, Burak Çelik, Gülper Özdemir, Nilgün Türksever, Aslı Orcan, Tansu Taşanlar, Zehra Yılmaz, Orçun Koray Kaygusuz, Leyla Kader İlhan, Şenol Önsel, Sedef Akalın ve Su Burcu Yazgı Coşkun var. Dark Story'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yazıyor. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat, Kara Yazı'nın yapımcılığını da yaparken, dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Haberin Devamı

KARA YAZI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


KARA YAZI İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Daha küçük bir çocukken kız kardeşlerine annelik yapmaya başlayan, babasına ve üvey annesine kol kanat geren Yaren görev yerini bekleyen bir öğretmen adayıdır. Küçük ve yoksul dünyasında kardeşlerinden başka kimseye yer yoktur. Geçim sıkıntısı ve babasının namus takıntısı arasında sıkışıp kalan Yaren’in hayatı kız kardeşi Derya’nın başına gelen kötü bir olay sonucu alt üst olacaktır.

Mehmet, Karahan Ailesinin tek oğludur. Hayatı boyunca babasından sevgi beklemiş ama hiç görememiştir. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için kurduğu kozmetik firmasının başarılı olabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Yardım etmek adına attığı adımın hayatını sonsuza kadar değiştireceğinden habersizdir.

Haberin Devamı

Ödül gecesi yaşananlar hem Mehmet’i, hem de Yaren’i dönülmez bir yola sürükleyecek, Uluçınar ve Karahan ailelerini karşı karşıya getirecektir.

KARA YAZI OYUNCU KADROSU!

Haluk Bilginer (Oğuz)
Emre Kınay (Halil)
Zeynep Çamcı (Yaren)
Ushan Çakır (Mehmet)
Burak Çelik (Erdem)
Gülper Özdemir (Derya)
Nilgün Türksever (İclal)
Aslı Orcan (Elif)
Tansu Taşanlar (Kadir)
Zehra Yılmaz (Melisa)
Orçun Koray Kaygusuz (Ufuk)
Leyla Kader İlhan (Esma)
Şenol Önsel (Turgut)
Sedef Akalın (Aslı)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Songül)

KARA YAZI DİZİ KONUSU!

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve kimya öğretmenliği yapmak tek hayali olan Yaren Uluçınar’ın hikayesidir Kara Yazı.