Gündem Karadayı 105. yeni bölümde; Mahir kabadayılığını ilan etti! - İzle

Karadayı 105. yeni bölümde; Mahir kabadayılığını ilan etti! - İzle

06.04.2015 - 09:03 | Son Güncellenme:

Karadayı son bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi. Ekranların vazgeçilmez dizisi Karadayı 105. son bölümü ile yine gündeme bomba gibi düştü. Dizide; Mahir Feride'nin karşısına sanık olarak çıktı. Peki Feride bundan sonra ne yapacak? İşte Karadayı son bölüm ve dahası...

Karadayı 105. yeni bölümde; Mahir kabadayılığını ilan etti - İzle

ATV ekranının fenomen dizilerinden Karadayı son bölümde heyecan devam etti. Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Bergüzar Korel, Yurdaer Okur ve Rıza Kocaoğlu'nun rol aldığı dizi Karadayı 105. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Dizide Feride babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Olayların ardı arkası kesilmeyen dizinin yeni bölüm tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karadayı 105. bölümüyle 6 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Atv’de ekrana geldi. Feride babanı ben vurdum diyen Mahir’e inanamaz. Dünyası alt üst olmuştur. Nedenini öğrenmek ister ama Mahir cevap vermez. Feride emin olmak için Mahir’in karşısına bir kez daha çıkar ama aynı cevabı alır. Feride yıkılmıştır. Mahir, Feride’ye gerçeği söylemez çünkü bir şekilde cezaevinden kaçıp yarım kalan işi tamamlamaya karar vermiştir. Bu uğurda kendisini feda etmeye hazırdır. Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride’nin bebeğini aldırmasını ister. Ona göre suçlu bir kabadayıdan evlilik dışı bir bebek dünyaya getirmesi imkansızdır. Kerime de onunla aynı fikirdedir. Feride babasını isteğini yerine getirip bebeğini aldıracak mıdır? Mahir tutuklu yargılanacaktır. Bütün suçu üstlenmiştir. İşler Turgut’un istediği gibi ilerlemektedir. Ama Turgut Feride ve Mahir’le oynamaya devam edecektir. Seyit’in dosyasını ortaya çıkarır ve dava açılmasını sağlar. Mahir, Seyit’i öldürmekten de suçlanmaktadır. Üstelik davaya bakacak hakimin Feride olması için gerekli ayarlamayı yapar. Feride Mahir’in davasına bakmayı kabul edecek midir? Mahir ve Feride için tek umut Nazif’in uyanıp Feride ile konuşmasıdır. Nazif kendine gelecek midir? Feride’ye babasını vurduğunu itiraf edecek midir?

Haberin Devamı

Karadayı'nın 105. bölümünde Feride babanı ben vurdum diyen Mahir'e inanamaz. Bütün işaretlerin Mahir’i gösterdiğini öğrenen Feride, deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Dünyası alt üst olmuştur. Nedenini öğrenmek ister ama Mahir cevap vermez. Feride emin olmak için Mahir'in karşısına bir kez daha çıkar ama aynı cevabı alır. Feride yıkılmıştır. Mahir, Feride'ye gerçeği söylemez çünkü bir şekilde cezaevinden kaçıp yarım kalan işi tamamlamaya karar vermiştir. Bu uğurda kendisini feda etmeye hazırdır.

KARADAYI 105. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KARADAYI'DA BÜYÜK HEYECAN

Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride'nin bebeğini aldırmasını ister. Ona göre suçlu bir kabadayıdan evlilik dışı bir bebek dünyaya getirmesi imkansızdır. Kerime de onunla aynı fikirdedir. Feride babasını isteğini yerine getirip bebeğini aldıracak mıdır?

Mahir tutuklu yargılanacaktır. Bütün suçu üstlenmiştir. İşler Turgut'un istediği gibi ilerlemektedir. Ama Turgut, Feride ve Mahir'le oynamaya devam edecektir. Seyit'in dosyasını ortaya çıkarır ve dava açılmasını sağlar. Mahir, Seyit'i öldürmekten de suçlanmaktadır. Üstelik davaya bakacak hakimin Feride olması için gerekli ayarlamayı yapar. Feride Mahir'in davasına bakmayı kabul edecek midir?

Mahir ve Feride için tek umut Nazif'in uyanıp Feride ile konuşmasıdır. Nazif kendine gelecek midir? Feride'ye babasını vurduğunu itiraf edecek midir?

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Mehmet Saim can çekişirken Mahir Nazif’e gitmesini söyler. Mehmet Saim’i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir’in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim’in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride’ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir.

Haberin Devamı

Nazif bunu başarabilecek midir? Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim’in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir’i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir’in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Ne olursa olsun Mahir’in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir? Mahir Mehmet Saim’i vurmaktan yakalanacak mıdır? Bütün bunlar olurken Mahir’e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi Mahir’in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan’la karşılaşır. Orhan abime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi Orhan’ı tutsak alır. Mahir’e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?