Gündem Karadayı 111. son bölümde Mehmet Saim kaçırıldı - İzle

Karadayı 111. son bölümde Mehmet Saim kaçırıldı - İzle

18.05.2015 - 09:54 | Son Güncellenme:

ATV'de olayların ardı arkası kesilmeyen Karadayı dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı 11. bölümüyle 18 Mayıs'ta ekrana geldi. Karadayı son bölümde Mehmet Saim'in kaçırılması, Feride ve Mahir'i bir kez daha olayların içine çekti...

Karadayı 111. son bölümde Mehmet Saim kaçırıldı - İzle

Karadayı'da Mahir ve Feride'nin izleyenlere büyük sevinç yaşatan nikahlarının ardından adada geçirecekleri büyüleyici balayı anları yeni bölümde ekrana geldi. Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı son bölümüyle ATV'de ekrana geldi. Merakla bekelenen Karadayı 111. son bölüm haberimizde...

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Dizinin yeni bölümünde; kaçak olan Mahir teslim olmadan önce bir günlüğüne de olsa Feride'yle güzel bir gün geçirecek. İkilinin nikahları kıyıldıktan sonra Burgazada'nın doğal güzelliğinde yaşayacakları romantik anlar; çıkacakları bisiklet turları ve baş başa yapacakları piknik seyircilere uzun zamandır bekledikleri mutlu sahneleri sundu.

KARADAYI 111. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



KARADAYI 111. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



Geçirdikleri zorlu günleri arkalarında bırakarak yeni bir başlangıç yapan Mahir ve Feride'yi sarsan haber ise Mehmet Saim'den gelecek. Tutuklanan Mehmet Saim'in cezaevi yolunda firar etmesi korku dolu anlara sahne olacak.

KARADAYI 111. BÖLÜM ÖZETİ

Feride ve Mahir bütün engellere rağmen evlenmeyi başarmıştır. Kısa bir süre de olsa her şeyi unutup bu mutluğun tadına varmak istemektedirler. Adada olup biten her şeyden habersiz bir gün geçirirler. Bu sırada Necdet Mehmet Saim'i Turgut'a teslim etmiştir.

Turgut Mehmet Saim'de olduğunu düşündüğü parmak izlerini almaya kararlıdır. Bu uğurda Mehmet Saim'i öldürmeyi bile göze almıştır. Onu konuşturmak için işkence yapmaya başlar. Feride ve Mahir'e Mehmet Saim'in kaçtığı haberi gelir. Apar topar dönerler ve beyefendiyi bulmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

Feride babasını bulmayı başarabilecek midir? Ölümle burun buruna olan Mehmet Saim, Turgut'un elinden kurtulmayı başarabilecek midir? Mahir'e verdiği sözü tutan Seyis, savcıya gider ve Mehmet Saim'le ilgili bildiği her şeyi anlatır. Elinde silah kaçakçılığına dair belgeler de vardır. Suçun bizzat içinde olduğu için tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Seyis'in tutuklandığını öğrenen İlknur onunla konuşmaya çalışır ama Seyis İlknur'la yüzleşecek gücü kendinde bir türlü bulamaz.

İlknur, Seyis'le konuşabilecek midir? Seyis küçük Nazif'in ölmesine neden olan bombanın konulacağını bildiğini İlknur'a itiraf edebilecek midir? Kızını almak uğruna Turgut'a bir kez daha yardım eden Necdet, Süeda'yı ve bebeği bulmayı başarır.

Fakat onu da bekleyen başka bir sürpriz vardır. Mahir, Turgut savcıya ismini veren kişinin Necdet olduğunu öğrenmiştir. Kaderinin değişmesine neden olan Necdet'in de peşindedir. Mahir Necdet'i bulup hesap sorabilecek midir?

Karadayı 111. son bölümde Mehmet Saim kaçırıldı - İzle


'Karadayı' izdiham yarattı

Kenan İmirzalıoğlu, katıldığı ödül töreninde büyük ilgi görünce, programa 10 dakika ara verildi. Yüzlerce öğrencinin ayakta alkışladığı oyuncu, ‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçildi

Aydın Üniversitesi ‘11’inci İletişim Ödülleri’, önceki akşam Florya kampüsünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüllere; Kenan İmirzalıoğlu, Ayşe Hatun Önal, Erol Evgin ve Melike İpek Yalova gibi isimler layık görüldü. ‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçilen İmirzalıoğlu’nun salona girmesiyle izdiham yaşandı. Yüzlerce öğrencinin alkış yağmuruna tuttuğu oyuncu için törene 10 dakika ara verildi.

Final yapmaya hazırlanan ‘Karadayı’yla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, “Bir dizinin final yapması mezuniyet gibidir, hem sevinirsiniz hem de ayrıldığınız için üzülürsünüz” dedi. Daha önce dizi saatlerinin 90 dakika olmasını eleştiren ve artık dizilerde rol almayacağını söyleyen oyuncu, konuya açıklık getirdi: “Dizilerde rol almayacağım demedim, uzun dizi olursa oynamayacağım. Dizi saatleri 60 dakikaya inerse ve öyle bir proje gelirse rol alırım.”

Deniz Gezmiş’i mi oynayacak?

Kenan İmirzalıoğlu, Can Dündar’la Etiler’deki bir restoranda buluştu. İkilinin film projesi için bir araya geldikleri öğrenildi. Oyuncunun, senaryosunu Dündar’ın yazdığı filmde, 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’i canlandıracağı konuşuluyor.

KARADAYI DİZİSİ OYUNCULARI

-Çetin Tekindor
Nazif Kara

Hayatın acı sınavlarından büyük dersler çıkararak yaşamayı ilke edinmiş bir baba. Sade kundura ustası değil yaşam ustası. Hayat görgüsünü evlatlarına aktarmaya çalışan erdemli bir insan. Hayatının son sınavını verirken, kader ona onulmaz acılar biçerken gene de dimdik ayakta durmasını bilen güçlü bir kişilik.
- Kenan İmirzalıoğlu
Mahir Kara

Sevdikleri için gözünü kırpmadan kendini feda edebilecek biri. Gözü kara, yürekli. Hem hayatı hem de mesleği babasının hayat okulunda öğrenmiş bir evlat. İnandığı doğrularını savunmaktan hiçbir koşulda vazgeçmeyecek kadar cesaretli. Gönül gözüyle hayatı okuyabilen bir insan sarrafı.
-Bergüzar Korel
Feride Şadoğlu

Ağır Ceza Mahkeme Başkanı. Narin kalbini, duygularını kuralların zırhlarıyla çevrelemiş bir idealist hakim. Mantığının esiri. Aşkın kapısında geçmeyecek edemeyecek kadar ürkek, kalem kıracak kadar cesaretli. Tek emeli temsil ettiği kurumun düzgün ve dürüst işlemesi. Adaletin yerine gelmesi.
-Funda Eryiğit
BELGİN TÜRE

Belgin, yetimhanede büyümüştür. Hayatta tek güvendiği kişi, aklı ermeye başladığı yaşlarından itibaren kardeşi gibi gördüğü Murat'tır... Murat 18 yaşına gelindiğinde yetimhaneden çıkışı verilince Belgin de onunla beraber ayrılır yurttan. Belgin yıllar içerisinde kabadayı aleminin Hanım ağası olmayı da başarır.
-ÖZGÜR EMRE YILDIRIM
MURAT

Belgin'in sağ kolu..
Murat, Belgin gibi kimi kimsesi olmadığı için onunla aynı yetimhanede büyümüş bir delikanlıdır. Hayatta tek gayesi Belgin'in mutlu olmasını sağlamaktır.