Gündem Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle

Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle

01.06.2015 - 14:23 | Son Güncellenme:

Ekranların en çok izlenen dizisi olan Karadayı'da final yaklaştıkça kötüler cephesinde çözülmeler devam ediyor. Merakla beklenen Karadayı 113. bölümü izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu son bölümü ile dün akşam yayınlanan Karadayı dizisinde adalat sonunda yerini buldu. İşte o ayrıntılar...

Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle

Karadayı dizisinin Pazartesi akşamı son bölümü ile ekrana geldi. Dizide, ülkeden kaçmaya çalışırken yakalanan Belgin, Mehmet Saim'in bir numaralı adamı olan İstanbul Emniyet Müdürü Selim'i öldürecek. Necdet girdiği cezaevinde yargılanmayı beklerken Savcı Turgut cephesinde flaş gelişmeler yaşandı.

KARADAYI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Korkut Ölmez kimliğiyle geri dönen Turgut'un asıl kimliğini ortaya çıkaracak parmak izlerinin bulunduğu dosyayı Mahir ele geçirdi.

Mahir'den dosyayı almak için Feride'yi kaçıran Turgut iyice köşeye sıkışacak. Dosyayı emniyete teslim eden Mahir, Feride'yi kurtarmak için zor bir karar almak zorunda kalacak. Diğer yandan Kara ailesinin yaşadığı tüm acılara sebep olanın Turgut olduğunu öğrenen Orhan intikamını almak isteyecek. Turgut'u öldürmek isteyen Orhan, onu her şeyin başladığı yere; Adliye'deki Başsavcı'nın odasında vurmak öldürmek istedi.

Mahir, Orhan ve Turgut'un adeta ölüm kalım savaşı vereceği Karadayı'nın yeni bölümü 1 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana geldi.

KARADAYI 113. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KARADAYI 113. BÖLÜM ÖZETİ

Feride'nin Turgut'un elinde tutsak olduğunu öğrenen Mahir deliye dönmüştür. Turgut'un istediği parmak izlerini ona verecek ve Feride'yi kurtaracaktır ama parmak izleri çoktan emniyet yetkililerinin eline ulaşmıştır.

Haberin Devamı

Mahir'in fazla zamanı yoktur. Kendi elleriyle teslim ettiği delilleri emniyetten gizlice almak zorundadır. Üstelik Turgut'un bu delilleri ele geçirmesi bütün suçlardan da kurtulması demektir. Mahir parmak izlerini emniyetten almayı başarabilecek midir?

Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle

Parmak izlerini Turgut'a verip onu adalete teslim etmekten vazgeçecek midir? Bütün bunlar olurken her şeyin başlatan kişinin Turgut olduğunu bilen Orhan bu gidişe dur demeye karar vermiştir. Turgut'u öldürüp intikamını alacaktır. Mahir ise Turgut'un adalet önünde hesap vermesini istemektedir. Mahir'in uyarısı Orhan'ı durduracak mıdır? Orhan Turgut'u öldürmeyi başaracak mıdır?

Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle

Sınırda yakalanan Belgin nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye getirilir. Müdür Selim'i öldürdüğünü öğrenen Adnan Savcı panik olmuştur. Belgin şimdi de ondan kaçmasına yardım etmesini istemektedir. Aksi halde Adnan'ın bulaştığı bütün kirli işleri hakime anlatacağını söyler. Adnan sıkışmıştır. Belgin'i kaçırmak zorundadır. Adnan Belgin'i kaçırmayı başarabilecek midir?Necdet tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilir. Bu durum Ayten'in rahatlamasına yetmemiştir. Necdet onu tehdit etmeye devam etmektedir. Ayten küçük Zeynep'i ve kendini Necdet'ten korumak zorundadır. Bunun için bir plan yapar. Ayten'in Necdet'ten kurtulma planı nedir?

Karadayı 113. bölümünde adalet yerini buldu - İzle