Gündem Karadayı 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Karadayı 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

28.05.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Final yapmaya hazırlanan Karadayı dizisi 1 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen dizi Karadayı 113. bölüm fragmanı ile bu hafta yine çok konuşulacak. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi gören Karadayı dizisi yeni bölümü ile yine gündeme bomba gibi düşecek...

Karadayı 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

ATV ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen dizisi Karadayı 1 Haziran Pazartesi günü yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı 113. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı. Başrollerini Kenan İmirzalioğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Karadayı dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta!..

Karadayı 113. Bölüm Fragmanı İzle



KARADAYI YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Karadayı 113. Bölüm Özeti

Feride ve Mahir bütün engellere rağmen evlenmeyi başarmıştır. Kısa bir süre de olsa her şeyi unutup bu mutluğun tadına varmak istemektedirler. Adada olup biten her şeyden habersiz bir gün geçirirler. Bu sırada Necdet Mehmet Saim’i Turgut’a teslim etmiştir. Turgut Mehmet Saim’de olduğunu düşündüğü parmak izlerini almaya kararlıdır. Bu uğurda Mehmet Saim’i öldürmeyi bile göze almıştır. Onu konuşturmak için işkence yapmaya başlar. Feride ve Mahir’e Mehmet Saim’in kaçtığı haberi gelir. Apar topar dönerler ve beyefendiyi bulmaya çalışırlar. Feride babasını bulmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Ölümle burun buruna olan Mehmet Saim, Turgut’un elinden kurtulmayı başarabilecek midir? Mahir’e verdiği sözü tutan Seyis savcıya gider ve Mehmet Saim’le ilgili bildiği her şeyi anlatır. Elinde silah kaçakçılığına dair belgeler de vardır. Suçun bizzat içinde olduğu için tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Seyis’in tutuklandığını öğrenen İlknur onunla konuşmaya çalışır ama Seyis İlknur’la yüzleşecek gücü kendinde bir türlü bulamaz.. İlknur Seyis’le konuşabilecek midir?

Seyis küçük Nazif’in ölmesine neden olan bombanın konulacağını bildiğini İlknur’a itiraf edebilecek midir? Kızını almak uğruna Turgut’a bir kez daha yardım eden Necdet, Süeda’yı ve bebeği bulmayı başarır. Fakat onu da bekleyen başka bir sürpriz vardır. Mahir Turgut savcıya ismini veren kişinin Necdet olduğunu öğrenmiştir. Kaderinin değişmesine neden olan Necdet’in de peşindedir. Mahir Necdet’i bulup hesap sorabilecek midir?

KARADAYI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Karadayı 112. Bölüm Özeti

Bütün kötülüklerine rağmen Mehmet Saim'in ölümü Feride'yi derinden sarsmıştır. Ailesinden yaşayan kimsesi kalmamıştır. Acıyı ve öfkeyi bir arada yaşayan Feride'nin tek dileği kalan bütün suçluların cezalarını çekmeleridir. Her şeyi başlatan ve elini kolunu sallayarak kötülüklerine devam eden Turgut'un artık yakalanması gerekmektedir. Feride ve Mahir, Turgut'un parmak izlerinin peşine düşerler. Turgut da bu sırada kendisini ipe götürecek parmak izlerini bulmaya çalışmaktadır. İzlerin Belgin'de olduğundan emin olmuştur. Başı iyice belada olan Belgin kaçmaktan başka çaresi kalmamıştır.

Haberin Devamı

Yurt dışına gidip izini kaybettirmeyi planlamaktadır. Sahte pasaport çıkarttırmayı başarsa da sınıra kadar onu koruyacak bir güce ihtiyacı vardır. Parmak izlerinin karşılığında Mahir'den yardım ister. Mahir Belgin'in teklifini kabul edip ona yardım edecek midir? Turgut'un Mahir ve Feride'yi durdurmak için yeni planı nedir?

Parmak izleri kimin eline geçecektir? Yasin'den kurtulan Necdet'in de bir kaçış planı vardır. Ayten ve kızıyla birlikte uzaklara gidip izini kaybettirecektir. Bunun için önce Ayten'i ikna etmek zorundadır. Ayten'in kendisini tehdit eden Necdet'le gitmeye hiç niyeti yoktur bebeği de vermek istememektedir. Orhan'dan yardım ister. Ayten, Necdet'ten kurtulmayı başarabilecek midir?