Gündem Karadayı dizi oyuncuları veda partisi düzenledi

Karadayı dizi oyuncuları veda partisi düzenledi

17.06.2015 - 14:54 | Son Güncellenme:

Karadayı dizisi 15 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan son bölüm ile final yaptı. Dizinin oyuncuları son bölümü Taksim’de bir restoranda hep birlikte izledi. Karadayı'ya veda gecesindeki parti saat 02.30’a kadar devam etti. İşte o detaylar...

Karadayı dizi oyuncuları veda partisi düzenledi

3 Sezondur devam eden “Karadayı” dizisi önceki gün ekrana veda etti. Dizinin oyuncuları son bölümü Taksim’de bir restoranda hep birlikte izledi. Başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in de katıldığı gecede eğlence saat 02.30’a kadar devam etti. Dizi biter bitmez bıyığını kesen İmirzalıoğlu, geccede yeni imajıyla objektife yansıdı.

Karadayı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. Milyonları sevinç gözyaşlarına boğan dizi unutulmaz bir mutlu sona imza attı.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ!

Dizinin finalinde; Kara ailesi memleketleri Trabzon'a göçerek yeni bir hayata merhaba dedi. Mahir, Feride ve Kara ailesinin adalet arayışı için verdiği savaştan galip çıkması üzerine finalde usta oyuncu Çetin Tekindor'un, Nazım Hikmet'in "Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar" şiirini seslendirmesi izleyenleri mest etti.

Dizide; İstanbul'da Karadayı mahlasıyla nam salan Mahir Kara, hapisten çıktıktan ailesiyle sade bir hayat kurmak adına izleyiciyi ters köşeye yatıran bir oyun oynadı. Oyunda; Necdet'in öldürdüğü sanılan Mahir İstanbul'dan ayrılarak ailesinden önce Trabzon'a yerleşti.

KARADAYI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANLARI - İZLE