Gündem Karadayı final öncesi 114. son bölümde yaşananlar! - İzle

Karadayı final öncesi 114. son bölümde yaşananlar! - İzle

08.06.2015 - 10:50 | Son Güncellenme:

Heyecan dolu sahneleriyle hafızalarda iz bırakan dizi Karadayı son bölümü ile dün akşam izyeyiciyle buluştu. ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Karadayı final bölümü fragmanı yayınlandı. Karadayı 115. bölümünde finale gidiyor peki final bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Karadayı final öncesi 114. son bölümde yaşananlar - İzle

Ekranların vazgeçilmez dizisi Karadayı dün akşam 114. son bölüm ile izleyiciyle buluştu. Heyecanla beklenen Karadayı son bölümde neler yaşandı? Karadayı'da finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yaptı. Mahir ve Feride'nin oğullarını kucaklarına aldıkları bölüm milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürtü. Nefes kesen son bölümü ile Karadayı dizisinde heyecan doruktaydı. Karadayı'da suçlular birer birer cezalarını çekmeye, kötülüklerinin hesabını vermeye başladı.

Haberin Devamı

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un rol aldığı finale yaklaşan Karadayı'da heyecan doruğa tırmanıyor. Unutulmaz bir bölümle ekrana gelen dizide Turgut ve Belgin'in akıbeti belli oluyor.

KARADAYI 114.BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



MAHİR'İN AVUKATI FERİDE!

Yeni bölümde; Mahir'in yeniden yargılanacağı sahneler ekrana gelecek. Hakimliği bırakan karnı burnunda Feride, Mahir'e verilen cezanın incelenmesi için avukatlığa soyunacak. Mahir'in yeniden yargılanacağı bölümde nefes kesen sahneler ekrana gelecek.

HALK KAHRAMANI MAHİR!

Dizinin yeni bölümünde; karanlık tarafa geçerek kirli dünyanın öne çıkanlarının cezalarını çekmelerini sağlayan, haklının, yoksulun, yardıma muhtaç olanın her zaman yanında olan Mahir, halk kahramanı ilan edilecek.Yeni bölümde Mahir'in aldığı 15 yıllık cezanın yeniden görüleceği yargılanma sahnelerinde Mahir'in yardımına koştuğu insanlar adliye sarayında onu yalnız bırakmayacaklar.

KARADAYI BABA OLUYOR!

Karadayı'nın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler ekrana gelecek. Finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yapacak. Mahir ve Feride'nin oğullarını kucaklarına alacakları bölüm milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürecek.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini is Uluç Bayraktar'ın üstlendiği Karadayı 8 Haziran Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.

KARADAYI 114.BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Feride, Belgin'in kaçmasına izin vermez ve onu adalete teslim eder. Tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye gönderilen Belgin ifadesinde Adnan Savcıyı da ele vermiştir. Hastanede tedavi gören Adnan gözaltına alınacağını öğrenir. Suçlular birer birer cezalarını çekmeye, kötülüklerinin hesabını vermeye başlamıştır. Ayten'in tehlikede olduğunu düşünen Mahir onu ve bebeği de alır ve aileyi gözlerden uzak bir eve yerleştirir. Bu sırada bebek ateşlenmiştir, İzmir'e gitme planları yapan Ayten saklanmaktan ve kaçmaktan huzursuzdur. Bebeğini alıp gitmeye karar verir. Herkes uyurken gizlice kendi evine bıraktığı parayı almaya gider. Büyük bir hata yapmıştır. Mahalleyi izleyen Turgut'un adamları Ayten'i görür ve takibe başlar. Kara ailesi ölümle burun buruna gelmek üzeredir. Turgut'un adamları Kara ailesini yok etmeyi başarabilecek midir? Mahir ailesini kurtarabilecek midir?

Üç sezondur ATV ekranında izleyiciyle buluşan 'Karadayı'nın finalinde ölen 'Mahir' izleyiciyi ağlatacak. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı 'Karadayı', 15 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak 115'inci bölümüyle ekrana veda edecek. Dizinin final bölümü tanıtımlarında, 'Feride' (Bergüzar Korel) ve Kara ailesi 'Mahir'in (Kenan İmirzalıoğlu) mezarı başında ekrana gelecek. Mahir'e gözyaşlarıyla veda eden ailesinin görüntüleri ise izleyenleri şoke edecek.

KARADAYI 115.BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



KARADAYI 115.BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE