Gündem Kartal’da sır olay! Bir evde 2 kadın cesedi bulundu

Kartal’da sır olay! Bir evde 2 kadın cesedi bulundu

09.01.2023 - 12:13 | Son Güncellenme:

Kartal’da bir evde 2 kadın ölü bulundu. Polisin yaptığı ilk inceleme sonrası yaralı olarak hastaneye başvuran Mustafa Mustafa Payan'ın kayıp olarak aranan 2 kadını öldürdüğü belirlendi. Yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu 2 kadınla ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı.

İhbar üzerine Kartal Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa Payan (24) kadınları öldürdüğü söyledi. Polisin yaptığı ilk incelemede Mustafa Payan'ın iki kadını öldürerek intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

Kartal’da sır olay Bir evde 2 kadın cesedi bulundu

Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa Payan kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehiri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu. Dilara Gültay'ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Gültay'ın eski sevgilisi olan ve bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunan Mustafa Payan'nın (24) sabah saat 09.23 sıralarında polis merkezini arayarak kız arkadaşının kendisini aldattığını öne sürüp, "Kız arkadaşımı öldürdüm, intihar ettim" diyerek ihbarda bulunduğu ortaya çıktı. Dilara Gültay’ın ailesinin ise, "Dün kayıp ihbarı verdik, şimdi arkadaşının evinin önündeyiz. Arkadaşı kızlara bir şey yaptım demiş ve evden kaçmış, kapıyı açan yok. Kızları öldürmüş olabilir" şeklinde ihbarda bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Dilara Gültay ve Cansu Demirel’in ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu da öğrenildi.

1/9

2/9

3/9

4/9

5/9

6/9

7/9

8/9

9/9

Mahalle sakinlerinden Cafer Doğan isimli vatandaş, "Olayın içeriğini tam bilmiyoruz ama polisler geldi, itfaiye camdan içeri girdi. 2 kişinin ölü, 1 kişinin de yaralı olduğunu öğrendik. Olay bundan ibaret, biz de mahalle sakini olarak bekliyoruz" dedi.

"Kasten yaralama" suçundan hakkında suç kaydı bulunan şüpheli Mustafa Payan’nın ise Pendik’te bir restoranda çalıştığı bilgisine ulaşıldı.