Gündem Kayıp 3'üncü çocuğun cesedi, Eğirdir Gölü açıklarında bulundu

Kayıp 3'üncü çocuğun cesedi, Eğirdir Gölü açıklarında bulundu

24.04.2008 - 10:43 | Son Güncellenme:

.

Kayıp 3üncü çocuğun cesedi, Eğirdir Gölü açıklarında bulundu

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi'nde 5 Nisan'da kaybolan ve 1 gün arayla gölde cesetleri bulunan amca oğulları 13 yaşındaki Hakkı ve 14 yaşındaki Süleyman Aydın'dan sonra bu sabah da 14 yaşındaki Mert Çağrı Nalbantoğlu'nun cesedi bulundu.

Haberin Devamı

Eğirdir İlçesi'nde 5 Nisan Cumartesi günü dershaneden çıktıktan sonra en son Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi yolundaki Köprübaşı Mevkii'nde Eğirdir Gölü'nden balık tutmaya çalışırken görülen Mert Çağrı Nalbantoğlu, Süleyman Aydın ve amcasının oğlu Hakkı Aydın kayboldu. En son görüldükleri noktada bağlı bir kayık, çocukların kayboluşunun ertesi günü gölün ortasındaki Yeşilada'da kıyıya vurmuş olarak bulundu. Havadan helikopterle, karada jandarma ve polis, Eğirdir Gölü'nde profesyonel dalgıçlar tarafından aranan çocuklardan Hakkı Aydın'ın cesedi 20 Nisan'da, kuzeni Süleyman Aydın'ın cesedi ertesi gün kıyıya vurdu.

Eğirdir Komando Dağ Okulu'nda görev yapan uzman çavuş Mehmet Nalbantoğlu ile Şerife Nalbantoğlu'nun oğlu Mert Çağrı'nın cesedi tüm çabalara rağmen bulunamadı. Yüzeye çıkması beklenen çocuğun cesedi de bugün saat 08.00 sıralarında balıkçılar tarafından gölün ortasındaki Yeşilada'nın 100 metre açığında bulundu.