Gündem Kayıp katil zanlısı, bir kişiyi daha öldürdü

Kayıp katil zanlısı, bir kişiyi daha öldürdü

05.09.2008 - 14:43 | Son Güncellenme:

.

Kayıp katil zanlısı, bir kişiyi daha öldürdü

ANTAKYA’da, miras yüzünden tartıştığı kardeşini öldürüp, diğer kardeşi ile öldürdüğü kardeşinin eşini yaralayarak ortadan kaybolan zanlı 57 yaşındaki Ahmet Eraslan, bu kez halasının oğlu 40 yaşındaki Kemal Koşar’ı öldürdü. Eraslan’ın kaçarken, öldürdüğü Koşar’ın çocuklarına, “Daha öldüreceğim 6-7 kişi var. Bunları öldürmeden ne teslim olurum, ne de ölürüm” dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

2 Eylül’de meydana gelen olayda, merkeze bağlı Kisecik Köyü’nde oturan ve Amik Ovası’nda geniş arazileri bulunan Ahmet Eraslan, babalarından kalan miras nedeniyle tartıştığı kardeşi 45 yaşındaki Abdullah Eraslan’ı öldürüp, diğer kardeşi 36 yaşındaki Mehmet Eraslan ile Abdullah Eraslan’ın eşi 38 yaşındaki Ayşe Eraslan’ı yaralamıştı. Olaydan sonra kayıplara karışan ve jandarmanın her yerde aradığı Ahmet Eraslan, bugün yine ortaya çıktı.

6-7 KİŞİ DAHA VAR

Ahmet Eraslan, Kisecik Köyü’ndeki bahçelerinde çocuklarıyla salatalık toplayan halasının oğlu Kemal Koşar’ın yanına gelerek miras meselelerine karıştığı gerekçesiyle tartıştı. Tartışma sırasında Eraslan, üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek çocuklarının gözleri önünde Koşar’a ateş etti. Koşar olay yerinde hayatını kaybederken, 3 günde ikinci cinayetini işleyen Eraslan kaçtı. Eraslan’ın kaçarken, öldürdüğü Koşar’ın çocuklarına, “Daha öldüreceğim 6 -7 kişi var. Bunları öldürmeden ne teslim olurum, ne de ölürüm” dediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma inceleme yaparken, bölgede geniş çaplı arama tarama çalışması da başlattı.