GündemKayıtdışı 5. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Kayıtdışı 5. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

09.10.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kayıtdışı dizisi dün akşam Fox ekranlarındaydı. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı “Kayıtdışı” dizisinin son bölümünde Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarsmıştı. Merak edilen Kayıtdışı 5. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kayıtdışı 5. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Pazartesi akşamları ekrana gelen Kayıtdışı dizisi yeni bölümde Ekrem'in Çavuş'u vurmuş olması Ali Kemal'i derinden yaralar. Ali Kemal'e hayat boyu yol arkadaşlığı yapan Çavuş artık yoktur. Ekrem'in sırlarını ortaya çıkarmak için çalışmalarına hız veren Ali Kemal, Zeynep'in tamamen olaylardan habersiz yaşadığının farkına varır. Peki Ali Kemal, Ekrem'in gizli kasasına ulaşabilecek midir?

Haberin Devamı

KAYITDIŞI 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Çavuş’u vurmuş olması Ali Kemal’i oldukça sarsmıştır. Belçikalı’nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda’nındır. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişirler. Ekrem, çok büyük bir toplantı için yurtdışına çıkar ve bu toplantıda, yabancı partnerleriyle beraber, Ortadoğu’daki birçok ülkenin kaderini tayin eder.

Zeynep, bir yandan abisinin düzenlediği yardım gecesinin organizasyonunu üstlenirken, diğer yandan, çalıştığı ilaç şirketinde farkına vardığı tuhaflıkların peşine düşer. Adnan, Sevda’ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur. Nejat ve Tıfıl’ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan’ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır. İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba’ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba’yla arası açılan Esra’nın, kocası Ali Kemal’e dair şüpheleri de giderek artmaktadır. Zeynep’le aralarındaki ilişkinin rengi gitgide değişen Ali Kemal ise, düzenlenen yardım gecesine katılıp, Ekrem Bey’in gizli kasasına ulaşmanın planlarını yapmaktadır..