Gündem Kayıtdışı dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kayıtdışı dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.09.2017 - 14:41 | Son Güncellenme:

Kayıtdışı dizisi 1. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Fox TV'de yeni başlayan Kayıtdışı'nda aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Kayıtdışı dizisinin merak edilen 2. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kayıtdışı dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Kayıtdışı dizisi dün akşam ekrana geldi. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Kayıtdışı Ali Kemal karakteri üzerinden sürüklenecek bir hikayeyi anlatacak.

Haberin Devamı

KAYITDIŞI GENEL HİKAYE

İstanbul...

20 milyonluk bu şehirde suç da bitmez günah da.
Birileri günah işler, birileri de o günahları örter.
Başkalarının yalanlarını örtmekten kendi gerçeğini unutan Ali Kemal, aşık olunca kendi gerçeğiyle yüzleşecek.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı “Kayıtdışı” dizisi 18 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluştu.

KAYITDIŞI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği projede, güçlü oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı." diyerek heyecanını dile getirdi.

Haberin Devamı

Dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandıran Songül Öden çalışırken duyduğu keyfi, izlerken seyircinin de almasını dilediğini belirtti.

“Büyük heyecan duyduğum hikayemizin izleyiciye de aynı hissiyati vereceğine eminim” diyerek duygularını dile getiren Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı