Gündem Kehribar 15. son bölüm ile final şoku yaşandı! - izle

Kehribar 15. son bölüm ile final şoku yaşandı! - izle

23.06.2016 - 10:09 | Son Güncellenme:

Kehribar 15. son bölümü ile final yaptı. Merakla beklenen Kehribar 15. son bölümde heyecan doruktaydı. Orhan'ın Leyla'ya kavuşup kavuşamayacağı merak konusu oldu. İşte Kehribar son bölüm ve detaylar haberimizde...

Kehribar 15. son bölüm ile final şoku yaşandı - izle

Kehribar son bölüm ile ekrana geldi. Her cuma Atv ekranlarında izleyici ile buluşan kehribar son bölümünde neler yaşandı? İşte merak edilen detaylar ve son bölüm...

Haberin Devamı

KEHRİBAR 15. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kehribar, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili'nin paylaştıkları dizidir. Kehribar her cuma ATV ekranında yayınlanmaktadır.

KEHRİBAR 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KEHRİBAR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Sen Oğuz'u alacaksın ben Musa'yı..."

"Her şey bir avuç toprak için"

Adile, Orhan'ı adeta diri diri mezara gömer. Orhan, Veli ve Sanem'in yaptıkları karşısında, öz abisinden hesap soracaktır. Tüm düşmanları Orhan'ın üstüne giderken, o ailesini koruma derdindedir. Musa'nın dengesizliği ise yine şaşırtacaktır. Leyla, Orhan için neredeyse Kemal'in hayatını feda etmekle yüz yüze gelir. Cemil, ilk defa kendi içindeki babalık duygusunun her şeyden üstte olduğunu anlar. Zamansız bir aşk hikayesi olan Kehribar'da, Orhan Yarımcalı'nın düşmanları ile savaşının beklenmeyen finalini ve aşk her zaman kavuşmak değildir diyen Orhan'ın Leyla'ya kavuşup kavuşamayacağını izleyeceğiz.

Haberin Devamı

OYUNCULAR VE KARAKTERLER

Oyuncu Rol Bölüm Hakkında

Gürkan Uygun Orhan Yarımcalı 1- Kabadayıdır.
Ayça Varlıer Leyla Bozoğlu 1- Orhan'ın aşkı. Musa'nın Kardeşidir.
Necip Memili Musa Bozoğlu 1- Orhan'ın en büyük düşmanıdır. Leyla'nın Abisi.
Özge Özder Adile Genştald Yarımcalı 1-
Ahmet Uz Yavuz Bozoğlu 1- Leyla ve Musa'nın babası
Fırat Altunmeşe Kemal Bozoğlu 1-
Aslıhan Güner Bahar Bozoğlu 1-
Yağmur Aydan Meltem Yarımcalı 1- Orhan Yarımcalı'nın yeğeni
Kategoriler: 2016'da başlayan Türk televizyon dizileriAtv dizileri

GÜRKAN UYGUN KİMDİR?

Kehribar 15. son bölüm ile final şoku yaşandı - izle

Gürkan Uygun (d. 27 Mayıs 1974, İzmit), Gürcü asıllı Türk tiyatro, dizi film ve film oyuncusu.Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.