Gündem Kehribar 9. bölümde acılar unutuluyor

Kehribar 9. bölümde acılar unutuluyor

13.05.2016 - 14:47 | Son Güncellenme:

Kehribar yeni bölüm yine izleyenlerine heyecan dolu anlar yaşattı. Merakla beklenen Kehribar 9. fragmanı yayınlandı. Kehribar dizisi Orhan ve Leyla'nın aşkının zamansızlığı ile ekran yolculuğunu sürdürüyor. İşte Kehribar dizisinin son gelişmeleri haberimizde...

Kehribar 9. bölümde acılar unutuluyor

Kehribar dizisinin yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Kehribar yeni bölüm ile ekranlara geldi.

KEHRİBAR YENİ BÖLÜM DETAYLARI

9. Bölüm

Orhan, Kemal’in oğlu olduğunu öğrendiğinde yaşadığı tüm acıları unutur.

..bu dünya onu sevenlerin olsun. Ben "seni" seviyorum…"

KEHRİBAR 9. BÖLÜM TIKLA İZLE

Leyla ve Orhan, aşkla sarılırlar birbirlerine. Orhan, Kemal'in kendi oğlu olduğunu öğrendiğinde bu güne kadar yaşadığı tüm acıları unutur. Yarın yaşanacak kavgaların, düşmanların kin dolu saldırılarının, Leyla ve Kemal'e zarar verebilecek olduğu gerçeği Orhan'ı daha tedbirli davranmaya itecektir. Orhan, Leyla'ya hastalığını anlatır. Leyla için artık tek gerçek vardır. Orhan'ı iyileştirmek. Bu sırada Bahar da aynı umudun peşinde sürüklenmektedir. İki kız kardeş yine karşı karşıya gelirler. Oğuz Doğu, tüm gücünü ve aklını kullanarak Orhan'ın bozduğu işlerini yoluna koymayı deneyecektir. Musa, Oğuz Doğu ve Orhan Yarımcalı kapışmasını keyifle izler. Bu büyük savaşı kimin kazanacağı bölgede dilden dile konuşulur. Orhan, yardım etmek istediği tüm mazlumları korumaya devam edecek, bir yandan da Leyla'nın ve Kemal'in hayatlarından endişe edecektir. Aşk; zamansız yaşanır. Kehribar, Orhan ve Leyla'nın aşkının zamansızlığının ispatı gibidir. Leyla ve Orhan'ın aşkının hikayesi, dünya durdukça, aşıklar sabırla acı çektikçe; güzelleşir ve dilden dile anlatılan bir hikayeye dönüşür.

KEHRİBAR 9. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KEHRİBAR 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Oyuncular
Gürkan Uygun
Ayça Varlıer
Necip Memili
Özge Özder
Ahmet Uz
Fırat Altunmeşe
Aslıhan Güner
Yağmur Aydan

Gürkan Uygun kimdir?

Kehribar 9. bölümde acılar unutuluyor

Lise yıllarında tiyatro ile tanıştı. 1990 yılında amatör tiyatroya başladı. Ardından Dormen Tiyatrosu'nda eğitim aldı. 1996 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı adlı dizilerde rol aldı. Kendisi en çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Memati rolüyle tanınır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide yaklaşık 10 yıl boyunca Memati karakterini canlandırdı. Daha sonra birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini oynadı. 2013-2015 tarihleri arasında yayınlanan Kaçak dizisinde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.