Gündem Kerem Bürsin ve Seranay Sarıkaya hakkında bomba iddia!

Kerem Bürsin ve Seranay Sarıkaya hakkında bomba iddia!

20.08.2015 - 15:14 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in yeni dizisi için partner aranıyor. Peki Kerem Bürsin’in yeni dizisindeki partneri kim olacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Kerem Bürsin ve Seranay Sarıkaya hakkında bomba iddia

Kerem Bürsin’e Kanal D’deki yeni dizisi için partner aranıyor! Kerem Bürsin’in yeni dizisindeki partneri kim olacak? merak konusu oldu.

Yeni sezonda yine Kanal D ekranlarında olacak olan Kerem Bursin’e partner arayışları sürüyor. Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesi gibi dizilerde rol alan Kerem Bursin, yeni sezon için Kanal D ile anlaşmıştı. Kanal D diziyi Ocak ayında başlatacak. Şimdiden D Yapım Kerem Bursin’e partner arayışlarına başladı. En güçlü aday ise Farah Zeynep Abdullah. Özellikle Farah Zeynep Abdullah ile görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü iddia ediliyor. Kerem Bursin, Kanal D’nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde ise partneri netleşmediğinden tek başına rol alacak.

Kerem Bürsin ve Seranay Sarıkaya hakkında bomba iddia


Yeni dizisiyle ekranlara dönecek olan Kerem Bürsin ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’yla olan aşklarını da artık saklamıyor. Ünlü çift elele objektiflere poz vermişti.