Gündem Keremcem kimdir?

Keremcem kimdir?

03.08.2016 - 15:05 | Son Güncellenme:

TV8 yeni sezonda ekrana getirecek projeler arasında yer alacak Dizi film dönemi başlıyor. Keremcem ve Gizem Karaca 'Küçük Ortak' filminde bir araya geldi. Keremcem' in yeni dizisi ne zaman başlayacak? Peki Keremcem kimdir? İşte detaylar haberimizde...

Keremcem kimdir

TV8 ekranlarında yayınlanacak Küçük Ortak dizi filmi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gizem Karaca ve Keremcem'in başrollerinde yer alacağı Küçük Ortak TV filmi çekimlerine başladı. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak Küçük Ortak kaç bölüm olacak ve nasıl olacak şimdiden merak edilir oldu.

Haberin Devamı

KÜÇÜK ORTAK DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR

Keremcem kimdir

Küçük Ortak Genel Hikaye

Küçük Ortak, bir reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışan Ceren’in şartlar gereği hayatına giren küçük çiçek satıcısı Ayşe sayesinde hayatının değişmesi üzerine kurulu… Ceren parlak bir reklam yazarıdır. Sarı Güç adındaki bir reklam ajansına transfer edilmiş, ancak şirketin büyük hissedarı Selim senenin yarısını Avrupa’da geçirdiği için kendisiyle yeni tanışmıştır. Selim’in dönüşü beraberinde şirkette büyük bir konkur hazırlığını da getirir. Dünyaya açılacak bir çocuk giyim üreticisi olan Cici markası çalışacağı yeni ajansı seçmek için konkur açacak, ancak Sarı Güç’ün konkura yeterli olup olmadığına karar vermek için öncelikle ajansı ziyaret edip karar verecektir. Selim Ceren’i tanımadığı için, konkura hazırlık aşamasında ajansın diğer yazarı Emel’e de görev verir. Böylece firma sahibi Meral Hanım geldiğinde ikisi de ön sunum yapacaktır. Meral hanımın çalışacağı ajansta aradığı tek şart, kampanyasını hazırlayanların çocuk sahibi olmasıdır. Ceren bunu duyduğunda Selim’e 7 yaşında bir kızı olduğu yalanını söyler. Selim’in ise hayatta tahammül edemediği iki şey vardır: yalan söylenmesi ve çocuklar… Selim’den daha görür görmez etkilenmiş olan Ceren ise artık ikisine de sahiptir.

Haberin Devamı

KEREMCEM KİMDİR?

Keremcem Dürük (d. 28 Aralık 1977, Milas, Muğla) Türk şarkıcı ve oyuncu.

Kariyeri

Gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas’ta doğdu.[1] İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu’nda gördü. Aslen Muğlalıdır. İzmir Özel Fatih Koleji’ndeki ortaöğreniminden sonra Muğla Turgutreis Lisesi’nden 1995 senesinde mezun oldu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan “Elimde Değil” şarkısını 1996’da Ankara'da yaptı.
Daha sonra üniversite yıllarında tanıştığı arkadaşı Yunus Adak’la beste çalışmalarına devam etti. 2001’de Yonca Evcimik’in teşvikiyle İstanbul’a geldi. Yine onun vasıtasıyla 2004’te Aykut Gürel’le çalışmaya başladı. 2004’te ilk albümü Eylül, İrem Records etiketiyle piyasaya çıktı. “Nerelere Gideyim”, “Pardesü”, “Ağlayalım Beraber” ve “Aşk Oyunu” gibi sevilen şarkılarını içeren bu albüm ona “Popsav” ve “Altın Kelebek”ten “En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı” ödüllerini getirdi.
Aynı sene TRT’de yayınlanan TV filmi “Kerem İle Aslı”nın “Kerem”i oldu. 2005 senesinde onu daha büyük kitlelere tanıtan Aşk Oyunu dizisinde Sarp adlı karakteri canlandırdı. Aynı sene Seden Gürel’le düet albümleri Maia'yı çıkarttılar. Sezen Aksu ve Özdemir Erdoğan’ın sevilen şarkısı “Küçük Bir Aşk Masalı"nı yeniden yorumladılar.
2006’da Haldun Dormen yönetimindeki “Broadway’den İstanbul’a” isimli müzikal projede “Notre Damme de Paris”, “Grease”, “Hisseli Harikalar” ve “Lüküs Hayat” müzikalleri’nden şarkılar söyledi. Aynı sene 2. solo albümü “Aşk Bitti”yi çıkardı. “Aşk Bitti”, “Aman Aman”, “Kalenin Fethi” bu albümde en sevilen şarkılar oldu. Müzikalde seslendirdiği “Birlikte” isimli şarkısı da bu albümde yer aldı. “Aşk Bitti” albümü ile “Kral Müzik Ödülleri”nde “En İyi Erkek Sanatçı” seçildi. Bir Walt Disney yapımı olan High School Musical 2 filminin soundtrack albümünde iki şarkı seslendirdi ve bu albümden “İçimdeki Müzik Sensin” video klibi Almanya, ABD ve birçok ülkede gösterildi.Çirkin Ördek Yavrusu isimli animasyon filminde bir ördeği seslendirmesi bu alandaki ilk deneyimiydi.2007’de “İki Yabancı” adlı TV dizisinin “Dr. Cem”i oldu. 2008’de Romanya’dan “İmba” grubuyla “Ateşler İçinde" isminde bir single albüm çıkardı. Aynı sene “Elif” isimli TV dizisinin “Ahmet”i oldu. “High School Musical 3” sinema filminde ve yakında çıkacak olan soundtrack albümde de yeralacak olan “Senle Olmak İsterim” isimli şarkıyı seslendirdi. 2009 3. solo albüm “Dokun”u yine İremrecords etiketiyle Aykut Gürel prodüktörlüğünde çıkardı. Daha albüm çıkmadan “Kita”yla birlikte seslendirdikleri ve müzik kanallarında uzun süre 1 numarada kalan “Hayallerin Peşinde” isimli video klip, 3D animasyon bir karakterle gerçek görüntünün beraber kullanılması açısından Türkiye’de bir ilk oldu. Albümün 2. klibi “Sana Ferrari Gerekti” isimli şarkıya çekildi.“En iyi Orkestralı Video (Sana Ferrari Gerekti” gösterilerek 2009'ün en iyi videoları arasında gösterildi. İstanbul, Anadolu, Almanya, Kıbrıs ve Azerbaycan’da 170’in üzerinde konser verdi. 009 senesinin Ağustos ayı ortalarında askere gitti. Vatani görevini 323. Kısa Dönem olarak 2010 yılının Ocak ayında tamamladı. Keremcem, gitmeden önce son albümü “Dokun”da yer alan dört ayrı şarkıya klip çekti. “İmtihan” adını taşıyan ve uzun süre listelerdeki yerini koruyan ilk klibin ardından “Son Bir Kez / Ağustos Böcekleri” ile bir kez daha ekranlarda sevenleriyle buluştu. “Yutkunamıyorum” ve “Neden Geldin” isimli şarkılara çekilen diğer iki klip ise yayınlanmaya hazır bir şekilde sıralarını bekliyor. “Yutkunamıyorum” Keremcem askerden döndükten sonra ekranlarla buluştu.Sanatçı müzik kariyerini çıkardığı 2011 yılında çıkardığı Hayata albümü ile sürdürmektedir.Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlenmiştir.2015 yılında Seda Güven'le yollarını ayırdı.