Gündem Kertenkele 2. sezon 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kertenkele 2. sezon 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

15.08.2015 - 11:38 | Son Güncellenme:

Kertenkele aksiyon dolu yeni bölümleriyle 2. sezonda kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Kertenkele dizisinin sezon finalinde aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelerin çekimleri yapılmıştı. Peki Kertenkele 2. sezon ne zaman başlayacak? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Kertenkele 2. sezon 35. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Atv ekaranlarının sevilen dizisi Kertenkele yeni sezon ilk görüntüleri ekrana geldi. İzleycinin merakla beklediği Kertenkele 35. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Nefes kesen sahneleriyle yine çok konuşulacak olan dizi Kertenkele yeni sezonun ilk bölümünde Ziya Hoca'nın cenaze namazı kılınırken baskın yapan polisler tabutta nelerle karşılaşacağı merak konusu oldu. Kertenkele öldü mü? Dizi hakkındaki ipuçlarına haberimizdeki videodan ulaşabilirsiniz...



Kertenkele sezon finalinde dizinin çekimlerinde trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen motosikletli sahnelerde büyük heyecan yaşandı. Son sürat motosiklet sürerek adeta zamanla yarışan Timur Acar, tehlikeli sahnelerde dublör kullanmadan bizzat kendisi yer aldı.

Son bölümde güçlü patlayıcıların kullanıldığı çekimlerde 30 dönüm boş arazi üzerinde mekruh binada büyük bir patlama gerçekleştirildi. Barut ve benzin kullanılarak gerçekleştirilen patlamanın olacağı alan özel güvenlik önlemleri alınarak kapatıldı ve jandarma çekim boyunca ekibe eşlik etti. Çekimler yapılırken herhangi bir olumsuzluğa karşı ambulans da hazır olarak bekletildi.

Kertenkele'nin hayatının seçimini yapacağı, aksiyonun bir an bile durmayacağı sezon finalinde büyük sürprizler yaşanmıştı.

KERTENKELE SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Sokrat'ın Zehra ve Betül'ü kaçırdığını öğrenen Kertenkele, hapishanede çaresizlik içindedir. Hayatta en değer verdiği iki insanı kaybetmenin eşiğindedir. Kendisine yakın olmak dışında hiçbir suçu olmayan Zehra ve Betül, Sokrat'ın elinde kurtarılmayı beklemektedir. Zehra ile tam yakınlaşmış, aşklarını yaşamaya başlamışken; Betül'le tam abi-kardeş olmuşken şimdi ikisini de kaybetmeye çok yakındır. Kertenkele adına yakışacak bir şekilde, tüm gücünü kullanarak, elinden ne geliyorsa yaparak Zehra'yı da Betül'ü de kurtarmaya kararlıdır. Bunun için önce hapishaneden kaçmalıdır.