Gündem Kertenkele 39. son bölümde heyecan dorukta! - İzle

Kertenkele 39. son bölümde heyecan dorukta! - İzle

31.10.2015 - 10:36 | Son Güncellenme:

Atv'de ekrana gelen Kertenkele dizisi son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın dorukta olduğu Kertenkele dizisi 39. son bölümünde yine olayların ardı arkası kesilmiyor. Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kertenkele son bölüm ve detayları haberimizde...

Kertenkele 39. son bölümde heyecan dorukta - İzle

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Kertenkele 39. son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KERTENKELE 39. SON BÖLÜM ÖZETİ

Betül'ü tanımayan Kertenkele'nin hafızasını kaybettiğini anlayan Melis için Zehra'dan intikam almak adına büyük bir fırsat doğmuştur. Ama hayatını iki kez kurtaran ve kendisini kimsesiz sanan Kertenkeleden bir kardeşi olduğu gerçeğini nasıl saklayabilecektir? Kertenkeleyle yakınlaşan Melis vicdanı ile intikam duygusu arasında kalırken Kertenkele yaşadığı sürprizler sonrası geçmişinden bazı anılarını hatırlar ve gece Kertenkele gündüz Ahmet Şimşek serüvenleri başlar. Bütün bunlardan habersiz olan Melis, Zehra ile yaşadığı son bir kırılma ile nihai kararını verir. Kertenkeleyi kendisine aşık edecektir. Ama Kertenkele'nin hafızası geri gelmişse bu mümkün olacak mıdır?

KERTENKELE 39. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



KERTENKELE DİZİSİNDE YENİ OYUNCU

Büyük bir beğeniyle seyredilen “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna bir yeni ünlü ismi daha ekledi.

Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 38. bölümden itibaren dahil olan başarılı oyuncu Taylan Güner, bundan böyle, "Kertenkele" dizisinde "Şenol" karakterine hayat verecek. Edebiyat hocasını canlandıracak olan Güner, kahkaha tufanının aralıksız devam edeceği yeni bölümde, yer aldığı sahneleri ve diyaloglarıyla tam bir eğlence fırtınası estirecek.

Ünlü oyuncu Taylan Güner, "Hayal ettiğim bir projede yer aldım," dediği Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı: "Şimdiye kadar oynadığım dizilerde ciddi ve duygusal karakterleri canlandırdım, fakat şu an canlandıracağım edebiyat öğretmeni karakteriyle seyirciyi eğlendirip, güldüreceğim. İlk defa komedi dizisinde yer alıyorum. Herkes tarafından sevilen, böyle güzel bir projenin içinde olmayı diziyi ilk seyrettiğim günden beri hayal ediyordum. Hayal ettiğim şeyin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Kertenkele dizisini televizyonda seyrettiğim zaman, ekran karşısında dizide varmış gibi, senaryo içerisine kendimi dahil edip, televizyon karşısında oynuyordum. Şimdi ise hayalim gerçek oldu."

OYUNCULAR:

Timur Acar
KERTENKELE-İMAM ZİYA

Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.
Sera Tokdemir
ZEHRA

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.
Erdinç Gülener
KOMİSER ÜNSAL

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek.
Şemsi İnkaya
EKREM BEY

İstanbul'un eski centilmen beyefendilerinden. Gayrimenkul zengini. Torunu Zehra hayatındaki en değerli insan. Ölmeden Zehra'nın mürüvvetini görmek istiyor.
Sinan Çalışkanoğlu
LEVENT

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı..
Umut Oğuz
Şevket

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.