Gündem Kertenkele 44. bölümde Kertenkele rehin alınıyor-İzle

Kertenkele 44. bölümde Kertenkele rehin alınıyor-İzle

08.12.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

Kertenkele dizisi izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. ATV'nin oldukça beğenilen dizisi Kertenkele'nin yeni bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 44. bölümden detaylar..

Kertenkele 44. bölümde Kertenkele rehin alınıyor-İzle

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 44. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Kertenkele son bölümünde, Ünsal'ın elinden kurtulmak için plan yaptı. Ayrıca Melis'in izini bulduğunu sanırken bir sürprizle karşılaştı. İşte Kertenkele 44. bölümde yaşananlar ve tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

Kertenkele 44. bölüm

Ünsal, Kertenkele'yi en sonunda köşeye sıkıştırmayı başarmıştır ancak polislerin baskınına uğrar. Kertenkele'yi rehin alır. Kertenkele, Ünsal'ın elinden kurtulabilmek için kurnazca bir plan yapacaktır. Melis ise kapalı tutulduğu dağ evinden kaçmak için her yolu denemektedir. Dedesi Ekrem ise Melis'i Kertenkele'den uzak tutmak için yurt dışına göndermeye karar verir. Melis'e ulaşamayan Kertenkele, Melis için kaygılanmaktadır.

KERTENKELE 44. BÖLÜM TIKLA İZLE

Öte yandan Kertenkele ile Zehra arasındaki buzlar tamamen erimiştir, ancak ikilinin ilişkilerini Ekrem'den gizlemeleri gerekmektedir. Ünsal ise artık kaçak hayatı yaşamaya başlamıştır ve ne pahasına olursa olsun Kertenkele'yi öldürmeye kararlıdır. Fakat Kertenkele, onun için sürpriz bir plan hazırlamıştır. Kertenkele, sonunda Melis'in nerede tutulduğunu öğrenir ama Melis'i kurtarmak için dağ evine gittiğinde hiç beklemediği bir durumla karşılaşacaktır.

Haberin Devamı

KERTENKELE 43. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Kertenkele'nin Melis'i ölümden kurtarışına şahit olan Zehra öfkeden deliye döner. Kertenkele ise Melis'in tekrar kendisine zarar vermesinden korkmaktadır. İki kadın arasında kalan Kertenkele Zehra'ya kendini affettirmeye çalışır. Ekrem, Melis'in Kertenkele'nin evinde kaldığını öğrendiğinde çılgına döner, ne pahasına olursa olsun Melis'i Kertenkele'den uzak tutacaktır.
Ünsal ise Kertenkele'nin ikiz kardeşi Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğine inanmaktadır. Bundan dolayı Kertenkele'yi suçüstü yakalamak zorunda olduğunun farkındadır. Ama gözünü o kadar karartmıştır ki, Kertenkele'yi yakalamaya çalışırken suç işler ve tutuklanır. Fakat Ünsal'ın Kertenkele'yi öldürmeden hapse girmeye niyeti yoktur. Sokrat ise Kertenkele'yi öldürmek için büyük bir plan yapar, fakat bilinmeyen bir el bu plana engel olacaktır.